Planlegg fremtiden sammen med oss!

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist17.05.2016

Statens vegvesen Region øst har en ledig fast stilling innenfor arbeidsområdet planforvaltning.

Stillingen er tilknyttet Seksjon for plan og trafikk. Vegavdeling Østfold dekker 18 kommuner og har sitt hovedkontor i Moss. Avdelingen er fordelt på to seksjoner og to prosjekter. Seksjonene består av Driftsseksjonen og Seksjon for plan og trafikk. Prosjektene består av Utbygging Østfold og Utbygging Nedre Glomma.

Seksjonen for plan og trafikk er en operativ enhet og består av 18 medarbeidere, som alle er lokalisert ved kontoret i Moss. Seksjonens ansvarsområder er todelt med hovedfokus på trafikk- og planforvaltning, samt planleggingsoppgaver for mindre investeringsprosjekter. I tillegg har seksjonen et koordinerende ansvar for trafikksikkerhetsarbeidet i fylket, samt at den skal ivareta vegvesenets sektoransvar blant annet for å ivareta trafikksikkerhet samt tilrettelegging for kollektivtrafikk, gående og syklende.

Planforvaltning

Stillingens arbeidsområder vil blant annet være knyttet til:

  • Uttalelser til eksterne kommuneplaner/kommunedelplaner/reguleringsplaner
  • Byggesaker/dispensasjonssøknader
  • Bidra faglige i etatens egne plansaker
  • Mulighet for deltagelse i regionale nettverk

Du vil være med å ivareta Statens vegvesens interesser innen arealplanlegging. Stillingen vil bli utformet etter kvalifikasjoner og personlige egenskaper.

Det eksisterer et godt fagmiljø innen planforvaltning på avdelingen fra før. Hos oss blir du en del av et robust fagmiljø innen samferdsel. Vi har en utpreget delekultur, der kollegaer gjør hverandre gode. Det forventes at man deltar i regionalt faglig nettverk for oppdatering og kompetanseutveksling på tvers av enhetene. Søker må derfor være villig til å oppdatere seg faglig innen aktuelle arbeidsfelt og delta aktivt i fagmiljøet. I tillegg må man ha gode skriftlige fremstillingsevner. Det må påregnes noe reisevirksomhet. Gode personlige egenskaper vil bli vektlagt ved tilsetting.

Du må ha:

  • Utdanning på universitets- eller høgskolenivå, minimum 5 år (mastergrad)

Vi ønsker at du:

  • har utdanning innen vegplanlegging/arealplanlegging
  • har erfaring fra flere av arbeidsoppgavene som er nevnt
  • kan bidra konstruktivt til arbeidsfellesskapet
  • har evne og vilje til å kunne jobbe selvstendig, samarbeide og kommunisere med andre, samt til å gjennomføre oppgaver innenfor gitte rammer og frister
  • har godt humør og kan bidra til et trivelig og effektivt arbeidsmiljø

Nyutdannede oppfordres til å søke!

En god og mangfoldig arbeidsplass

Vi er en liten, kreativ og effektiv prosjektorganisasjon. Vi setter pris på humør, arbeidsglede og omsorg for hverandre.

Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden i perioder kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Stillingen lønnes i henhold til lokal lønnspolitikk. Det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd til pensjonsordning i Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Elisabeth Bechmann, tlf: 69243508/99218348.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: