Senior stikningsingeniør nye E6 - Midt-Norge

Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet innen bygg, anlegg eiendomsutvikling og industri. Konsernet har en årlig omsetning på ca. 45 mrd. SEK og 14 000 medarbeidere. I Norge har Peab ca. 1 400 medarbeidere, hvorav drøye 200 i Peab Anlegg.

FirmaPeab Anlegg
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

…. gjerne med ambisjoner om å bli stikningsleder

Fra distriktskontor i Trondheim bygger Peab Anlegg ny E6 fra to- til firefelts vei. Statens Vegvesen er byggherre, og Peab Anlegg er tildelt hovedentreprisen. Prosjektet har nylig hatt oppstart, og er forventet å ta rundt tre år.

Distriktet består i dag av rundt 50 medarbeidere og har betydelige vekstambisjoner de nærmeste årene. Øvrige prosjekter i distriktet spenner over et bredt spekter av områder (nybygging/drift/vedlikehold av vei, grunnarbeider og andre prosjekter for kraftbransjen, bane, betongarbeider, broer, kaier og havneanlegg, samt vann og avløp). Se gjerne prosjektoversikter på www.peab.no

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Som senior stikningsleder vil du ha ansvar for innmåling og produksjonsstikking knyttet til utbyggingen av 8 km motorvei med fire parseller og 19 konstruksjoner. Du vil være sentral i et av prosjektets stikningsteam og gjerne vokse inn i rollen som leder for et av teamene. Du vil også ha ansvar for utarbeidelse av maskinstyringsdata, dokumentasjon og masseberegninger.

Kvalifikasjoner:

Vi søker kandidater med høyere teknisk utdanning, teknisk fagskole eller jordskiftekandidat. Erfaring med anleggsstikking fra veiprosjekter er ideelt, men ikke et krav. Du har erfaring med bruk av moderne utstyr og programvare, gode samarbeidsevner og gjerne lyst og evne til å gå inn i en rolle som teamleder. Lengre og relevant erfaring kan erstatte formell utdanning.

Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig, Pålitelig og som vil være med å bygge kulturen vår videre i distriktet. Vi søker deg som er engasjert, brenner for jobben din, som vil være med å skape din egen hverdag og liker faglige utfordringer.

Vi kan tilby et folkelig og meget godt arbeidsmiljø, en unik mulighet til å være en del av en organisasjon i sterk vekst og et selskap som er fokusert på kompetansebygging og videreutvikling. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordning.

For informasjon
Spørsmål om stillingen kan rettes til Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, tlf. 906 88 270 eller Anne Marit Nærby, tlf. 924 49 114. Skriftlig søknad med CV merket ”Senior stikningsingeniør” registreres her

Vis flere stillinger: