Project Controller

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca. 1120 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca. 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist17.05.2016

COWIs avdeling for Project Controlling består i dag av 12 engasjerte og dyktige medarbeidere som ivaretar en portefølje på rundt 4000 aktive prosjekter. Avdelingen jobber tett med de øvrige finansavdelingene i selskapet og inngår i enheten COWI Group Project controlling som foretar økonomisk oppfølging av konsernets prosjektportefølje. Vi søker en proaktiv, resultatorientert og nysgjerrig Project Controller.

Dine arbeidsoppgaver:
Som Project Controller i COWI Norge påvirker du selskapets økonomistyring og inngår i et stort faglig nettverk for business og prosjektcontrolling i Norge. Dette gir mulighet for utvikling og samarbeid. Du samarbeider tett med selskapets øvrige økonomer i Finance og blir sparringspartner for prosjektledere. Stillingen rapporterer til avdelingsleder for Project controlling og arbeidsoppgavene dine består primært av:

  • prosjekt controlling
  • prosjekt monitorering/validering
  • fakturering i samarbeid med prosjektledere
  • generell prosjektøkonomi og analyse av effekt på COWIs samlede økonomi/regnskap i forbindelse med måneds- og årsregnskap
  • oppfølging av cash flow i prosjektene
  • risikoanalyse
  • ad hoc-analyser, herunder gjennomgang av kontrakter, garantier, risk/contingency etc.

Din kompetanse:

  • Proaktiv, analytisk sterk og klarer å bevare overblikket i travle perioder.
  • Evner å omsette analyser og rapporteringer i faktiske tiltak og har kompetanse på å implementere og drive interne prosesser fremover.
  • Strukturert og jobber godt selvstendig.
  • Meget god excel-kompetanse samt er vant med å jobbe i store ERP-systemer og lærer raskt nye IT-verktøy.

Vi forutsetter at du har minimum 3 år høyere økonomisk utdannelse, samt minimum 2 års relevant arbeidserfaring fra controlling (gjerne fra rådgiver eller byggebransjen) og/eller revisjon, samt har gode kommunikasjonsferdigheter i både engelsk og norsk.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass i Oslo med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidsted: Oslo

Ansettelsestype: Vikariat

Søknadsfrist: 17. mai / Snarest

Kontaktpersoner:

Trygve Kvarme

Avdelingsleder

464 09 781

tgkv@cowi.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: