Ingjerd Aaraas, Geir Knudsen og Lars Strand.

Brekke & Strand Akustikk AS blir heleid av de ansatte

Hjellnes Consult (HC) selger sin 39 prosent eierandel i Brekke & Strand Akustikk AS (BSA) til et nyopprettet holdingselskap eid av de ansatte i BSA. 

Akustikkselskapet blir med dette 100 prosent eid av de ansatte, på lik linje med HC.

- BSA har hatt en meget fin utvikling i den perioden vi har vært inne på eiersiden. Selskapet har doblet antall ansatte, mer enn doblet omsetningen og har samtidig levert svært gode resultater, sier Geir Knudsen, adm. dir. i Hjellnes Consult. 

- Det har siden vi kjøpte selskapet i 2009 vært en intensjon at selskapet på et gitt tidspunkt skulle bli heleid av de ansatte og nå er vi sammen enige om at tiden er inne, sier han videre.

- Vi har lært mye av Hjellnes sin eiermodell og på vegne av de ansatte i BSA er vi godt fornøyd med den avtalen vi nå har inngått. Den danner et godt grunnlag for fremtiden – både for selskapet og aksjonærene. Vi skal fortsatt være en spydspiss innenfor våre kompetanseområder, sier Ingjerd Aaraas, adm. dir. i Brekke & Strand Akustikk.

Selskapene har samarbeidet gjennom mange år, faktisk helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet, blant annet gjennom kjente prosjekter som Campus Ås og det nye Munchmuseet og Deichmanske bibliotek i Bjørvika.

- Dette gode samarbeidet vil fortsette i de prosjektene vi er involvert i – nå også i gjennomføringen av det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy, som skal bli et globalt ledende senter for formidling av kunnskap om vikingtiden, avslutter Ingjerd Aaraas og Geir Knudsen.