Daglig leder

AST Entreprenør AS ble startet i 1992 og har i dag 25 ansatte. Selskapet er ledende i Norge innenfor betongarbeider, fjellsikring og fjellskrens. Selskapet monterer rasgjerder, fanggjerder og snøskjermer i tillegg til spesialgraving/boring. AST Entreprenør leverer også materiell for fjell og rassikringsarbeider.
Våre dyktige fagfolk er spesialtrent for å arbeide under vanskelige forhold og har lang erfaring i den Norske fjellheimen.

I 2015 brukte man ubemannet fartøy og AST Drone Support ble opprettet til dette formålet. Ved bruk av drone, tilbys detaljert dokumentasjon av en rekke ulike objekter. Det leveres foto, video eller 3D-modeller basert på fotogrammetri.

AST Entreprenør AS er gasellebedrift fire ganger og satser offensivt i markedet fremover. Målet er en omsetning på kr. 85 mill for 2016 med godt resultat. 

Selskapet holder til på Borgeskogen i Stokke, Vestfold.

FirmaAssessit for AST Entreprenør
FylkeVestfold
StedStokke
Søknadsfristsnarest

AST Entreprenør AS, ønsker å knytte til seg en operativ, utadvendt og resultatorientert Daglig Leder som kan innfri selskapets ambisjoner om vekst.

Arbeidsoppgaver

  • Utarbeide og gjennomføre selskapets strategi i nært samarbeid med styret
  • Ha overordnet ansvar for selskapets virksomhet, budsjetter og organisasjon, samt forestå aktiv resultatkontroll og fortløpende rapportere utvikling
  • Forberede saker og rapportere til selskapets styre
  • Utarbeide operative handlingsplaner og kvalitetssikre økt aktivitet og lønnsom vekst
  • Fokusere på prosjektering og prosjektledelse

Kvalifikasjoner

Selskapets nye daglig leder må ha solid erfaring fra entreprenørbransjen, gjerne med prosjekt-økonomisk utdannelse/forståelse i tillegg. Erfaring fra bransjerelaterte lederstillinger med dokumenterte resultat er avgjørende. Bransjeerfaring og nettverk hos beslutningstakere er en fordel. Du må beherske norsk og engelsk godt både muntlig og skriftlig samt inneha generelt gode dataferdigheter. Vi søker en samlende og inkluderende motivator - en strateg med entreprenørånd!

Egenskaper

For å lykkes i AST Entreprenør AS bør man være;

  • Analytisk
  • Forutsigbar og tydelig
  • Robust og selvtendig
  • En motivator

Vi tilbyr

Det tilbys konkurransedyktige betingelser for de som lykkes.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med:
Anita Røed, Assessit 941 68 501.

Søk stilling

Vis flere stillinger: