Prosjektleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building DK Øst
FylkeOslo
Søknadsfrist22.05.2016

NCC Building har ca. 750 ansatte og består av distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Drammen, Asker og Oslo, samt datterselskapene Haandverkerne, Noveta og Murerfirma Jan E. Engebretsen. Vårt avdelingskontor i Oslo og Sarpsborg har sin kjernevirksomhet innen oppføring av skoler, idrettsanlegg og sykehjem, samt kontor- og industribygg. Vi jobber for tiden med produksjon og utvikling av flere spennende prosjekter innenfor ulike markedsområder i Østlandet. For ytterligere å styrke vår posisjon i østlandsområdet, trenger vi flere dyktige medarbeidere. Vi søker:

PROSJEKTLEDER

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomheter? Bli med å skape fremtidens bygg med oss! NCC er i gang med flere byggeprosjekter, og har i tillegg flere større prosjekter under utvikling.

Som prosjektleder i NCC Building vil du lede prosjekt med vekt på planlegging, fremdrift, økonomi, kvalitet og lovverk. Du vil være en styrende prosjektleder innad i linjen, ut mot kunde, marked, leverandør og myndigheter. Videre vil du ha ansvar for innkjøp, budsjett og rapportering til avdelingsleder, samt tilbudsbehandling og inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter. Som prosjektleder er du ansvarlig for å sørge for at interne og eksterne retningslinjer og lovverk blir etterlevd. Du vil ha ansvar for at prosjektets ledere sørger for at produksjonen utføres i henhold til kontraktens krav om tid, kvalitet, ytre miljø og HMS.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du er tydelig med egne meninger. Du er prosess- og løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som prosjektleder er det viktig at du har/er:

  • utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør
  • erfaring fra prosjektrettet virksomhet i byggebransjen
  • gode kommunikasjonsevner
  • utadvendt og sosial
  • strukturert og selvstendig

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - søk her

Søknadsfrist: 22. mai 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Kontaktpersoner:

Tom Grimstad
Avdelingsleder Sarpsborg
+47900 15 297
tom.grimstad@ncc.no

Trond Bergsland
Avdelingsleder Oslo
+47982 65 609
trond.bergsland@ncc.no

Vis flere stillinger: