<p>Jackon arrangerte fredag fagdag ved fabrikken på Sotra.</p>Jackon arrangerte fredag fagdag ved fabrikken på Sotra.Jackon arrangerte fredag fagdag ved fabrikken på Sotra.Jackon arrangerte fredag fagdag ved fabrikken på Sotra.

Strømmet til Jackon-fagdag

Rundt 100 personer fra byggebransjen på Vestlandet deltok da Jackon og Mapei inviterte til fagdag på Sotra før helgen.

Flere produktnyheter sto i fokus da isolasjonsprodusenten Jackon og Mapei fredag arrangerte fagdag på Jackons fabrikk på Sotra utenfor Bergen.

Salgsdirektør Jan Erik Engebretsen i Jackon sier i en pressemelding at Vestlandet er et viktige marked, og at de setter pris på å møte kundene direkte.

Under fagdagen ble deltakerne sendt på runde fra stasjon til stasjon, hvor de fikk demonstrert ulike byggesystemer med tilhørende produkter.

Deltakerne ble også presentert for flere nyheter i sortimentet, blant annet Thermodren (isolerende og drenerende plater for kjellervegg) og garasjeelement (ringmurselement for garasjer og boder).

-Innovasjon er en viktig satsing for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter på fagdagen. Direkte tilbakemeldinger fra kundene på nye produkter har stor verdi. Samtidig gir det trygghet å demonstrere noen av klassikerne år etter år, sier Engebretsen.

Som følge av god respons i markedet har Jackon utvidet fabrikkarealet på Sotra kraftig i løpet av året.

- Vi har startet egen produksjon av EPS-plater ved fabrikken på Sotra. I tillegg fungerer anlegget på Sotra som suppleringslager til våre byggevarekunder i Hordaland og nærliggende områder. Det er gledelig at markedet responderer, og da er det bare å følge med, sier Engebretsen.