Flyfoto av Bryn. 

nyebilder.no

Øni utvider på Bryn-Helsfyr

Øni utvider sin portefølje på Bryn-Helsfyr i Oslo til i alt fem naboeiendommer på rundt 28 mål med 20.000 kvadratmeter næringsarealer.

Fakta: Bryn-Helsfyr

- Med over 575.00 kvm kontorarealer er Bryn-Helsfyr et av Oslos største kontorområder.

- Området er en viktig del av den planlagte Hovinbyen.

- Et av Bryn-Helsfyrs fortrinn er nærhet til sentrum, og tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei.

Øni Eiendom v / Maya Eiendom (Øni) eier og forvalter allerede Østensjøveien 15d og Østensjøveien 9 i Oslo, der det nå bygges et nytt profflager for Ahlsell på 4.500 kvm.

Gjennom kjøp av Østensjøveien 19, 17 og 15c utvider de nå sin Bryn-Helsfyr-portefølje til rundt 20.000 kvadratmeter totalt, fordelt på kontor- og lagerarealer.

– Bryn-Helsfyr er et attraktivt område under stadig videreutvikling, og vi er fornøyd med å utvide vår portefølje sentralt i område. Den unike tilgjengeligheten via kollektivt, sykkel og vei er et viktig konkurransefortrinn. Dette blir stadig mer verdifullt ettersom Oslo vokser og fortettes, sier Bjørn-Erik Indahl i Maya Eiendom, i en pressemelding.

Østensjøveien 17 og 15c ble overtatt i fjor høst, mens 19 har overtakelse i oktober i år.

Selskapet har nylig ferdigstilt et utvidet lager for Flisekompaniet mellom to av byggene, og anlagt et dekke med 20 p-plasser på lagertaket.

De har også gjennomført og planlegger betydelige fasadeoppgraderinger ved flere av eiendommene, som er utleid til blant annet Flisekompaniet, Ahlsell Norge, O.J. Dahl og Karl Storz Endoskopi Norge.