Kalkulatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building DK Øst
FylkeØstfold
StedRåde
Søknadsfrist15.05.2016

DK Øst Bygg består av avdelingskontorene Oslo og Sarpsborg. Vår avdeling i Sarpsborg kalkulerer mange spennende prosjekter og vi trenger flere engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere. For å ivareta distriktets ordreinngang og vekstambisjoner i Sarpsborg, ser vi etter funksjonærer innenfor stillingskategorien:

Kalkulatør, DK Øst Bygg Avd. Sarpsborg

Som kalkulatør i NCC Building vil du bidra til å utarbeide kalkyler for å kunne gi kunder en pris på byggeoppdrag. Du vil være ansvarlig for utsendelse/innhenting av nødvendige prisforespørsler og formilde informasjon til avdelingssjef og impliserte medarbeidere om anbudet. Anbudsteamet du blir en del av, som omfatter avdelingene Sarpsborg og Oslo, deltar i forhandlinger med underleverandører og kunder. Du vil bidra til kalkulering av nye prosjekter med mengdeberegninger, beskrivelser, tilbudsunderlag, innhenting av priser og oppsett av utsendelse av tilbud. Stillingen bistår kalkulasjonssjef med markedsovervåkning og oppstart og administrative forhold på mottatte jobber.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

For å lykkes som Kalkulatør i NCC Building, er det avgjørende at du har:

  • bygg–ingeniør utdannelse med bred erfaring fra byggenæringen, helst med 3-5 års eller mer erfaring fra bygg- og/eller anleggsbransjen
  • relevant erfaring fra bygg- og anleggsfaget. Gjerne fra utførende ledd
  • god skriftlig og muntlig formuleringsevne
  • interesse for å skaffe nye kunder og lete opp nye oppdrag
  • god kjennskap til dataverktøy
  • gode samarbeidsevner
  • systematisk og nøyaktig

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Gode pensjons- og forsikringsordninger. I NCC er det faglig dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø og nye, moderne lokaler.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder i Sarpsborg.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - søk her

Søknadsfrist: 15. mai 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC Building gjennomfører hvert år mange prosjekter for både private og offentlige kunder. Våre prosjekter omfatter blant annet leilighetskomplekser, rekke- og kjedehus, næringsbygg, kjøpesentre og flerbrukshaller. NCC Building har ca. 750 ansatte og består av distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Drammen, Asker og Oslo, samt datterselskapene Haandverkerne, Noveta og Murerfirma Jan E. Engebretsen.

Kontaktpersoner:

Hege Skinner
HR-sjef DK Oslo, NCC Construction AS
+47 915 75 249
hege.skinner@ncc.no

Tom Grimstad
Avdelingsleder, Building DK Øst
+47 900 15 297
tom.grimstad@ncc.no

Vis flere stillinger: