Vegplanleggere Molde

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist15.05.2016

Erfarne veg- og gateplanleggere 

Ønsker du å bruke og utvikle din kompetanse innen veg- og gateplanlegging, kan vi tilby de mest spennende prosjektene og utfordringene i Midt-Norge. Plan- og prosjekteringsseksjonen i ressursavdelingen i Statens vegvesen Region midt søker etter 2 veg- og gateplanleggere med kontorsted Molde. Her blir du del av et spennende og solid tverrfaglig planleggingsmiljø.

Det er stor aktivitet i Midt-Norge med mange spennende oppgaver. Vi er i gang med planlegging av fergefri E39, utbedring av vegen gjennom Romsdalen og hovedveger i byene. I tillegg kommer mindre oppgaver som kryssutbedringer, gang og sykkelveger og fergekaier, Dette viser at mangfoldet er stort og med spennende faglige utfordringer.

Hva vil du jobbe med?
Planleggerne i Statens vegvesen har stort ansvar og bidrar i utredninger, via kommunedelplaner med konsekvensutredninger til reguleringsplaner og byggeplaner. Dette innebærer blant annet:

  • Planlegging av vegprosjekter i henhold til plan- og bygningsloven
  • Utarbeidelse av tegnings- og konkurransegrunnlag for byggefase
  • Innhente og koordinere faglige delbidrag og ressurser, eksternt og internt
  • Delta i prosjektgrupper

Hvem er du?

Det kreves at du har bachelor- eller mastergrad i veg- og gateutforming.

Vi ser spesielt etter deg som har erfaring innen veg-/gateplanlegging, drens- og overvannsplanlegging, skilting og vegoppmerking og i tillegg liker å jobbe med disse. Du må ha god kompetanse i bruk av dataverktøy til planlegging og prosjektering (Novapoint og AutoCAD).

Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du er initiativrik, selvstendig og faglig engasjert. Det er i tillegg ønskelig at du er strukturert, kommuniserer godt både muntlig og skriftlig og trives i samarbeid med andre. Du må trives i åpent arbeidsmiljø, og like å bidra til kreativitet og erfaringsutveksling. Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Vi tilbyr stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og sterkt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid, og våre medarbeidere har fleksitid og gode ordninger for avspasering. Statens vegvesen tilbyr også sine medarbeidere svært gode muligheter for faglig utvikling.

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jmf. Offentlighetsloven. § 25. Du vil i så fall bli varslet.
Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk, søk her

Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt kopier tas med til et eventuelt intervju.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med seksjonsleder Anni Kari Pedersen, mobil: 90524355

Vis flere stillinger: