Trainee-stilling innen eiendom

E. C. Dahls Eiendom AS er det ledende eiendomsselskapet i Midtbyen, og er en naturlig samarbeidspartner når det gjelder lokaler i Trondheim Sentrum. Selskapets strategi er å være en langsiktig eiendomsaktør med fokus på beliggenhet og som legger vekt på å tilby lokaler med riktig kvalitet til riktig pris tilpasset brukerens behov.

FirmaExperis for E C Dahls Eiendom
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.05.2016


Hva skal du jobbe med?
Over en periode på 2 år vil du få muligheten til å jobbe og bygge erfaring innen eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling, samt utleie av bolig, kontor og forretningslokaler. Du vil få praktisk erfaring fra forretningsområdene marked, drift og økonomi.

Denne rollen passer for deg som er nysgjerrig på forretningsutvikling og spesielt innenfor eiendomsvirksomhet. Du har et genuint ønske om å lære og bidra til utvikling i de forskjellige forretningsområdene.

I denne stillingen får du bred erfaring fra arbeidsoppgaver i forskjellige forretningsområder. Ved å jobbe i tre ulike avdelinger over 2 år får du god innsikt i selskapet som helhet og du vil være en bidragsyter i å se nye muligheter.

Det du høster av erfaring fra et forretningsområde tar du med deg inn i et annet og på den måten bygger du deg en unik kompetanse innen eiendomsvirksomhet og forretning.

Du vil i løpet av denne perioden få tett oppfølging av både din kontaktperson i E. C. Dahls Eiendom og din rådgiver i Experis. Fokus vil være deg og din faglige/personlige utvikling og ditt bidrag inn i utvikling av virksomheten. Målet er å gi deg en komplett bakgrunn og erfaring til en lederstilling innen eiendom.

Hvem er du?
Du må være opptatt av samarbeid og ser betydningen av å skape gode relasjoner på tvers av forretningsområdene og ut mot kunder. Du må være løsningsorientert, ha et ønske om å levere kvalitet og du bygger tillit i rollen din.

Du har høy integritet og har forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere forretningsområder og deres forretningsmessige forhold. Eiendomsutvikling er et fagområde du er genuint interessert i og et fagområde du ønsker å utvikle deg i.

Å jobbe på tvers av forretningsområder er noe som motiverer deg og du ser betydningen i å bidra med fagkunnskap, entusiasme og gode spørsmål.

Hvilken bakgrunn/erfaring har du?
Du har høyere relevant utdannelse og du er over snittet interessert i system og analyseverktøy. Kremmerånd er viktig i rollen så du har gjerne erfaring med å jobbe med hele verdikjeden i en virksomhet.

For mer informasjon om E C Dahls Eiendom se deres hjemmeside: www.ecde.no

Vil du vite mer om stillingen?
Ta kontakt med Experis AS ved Anne Dordi Alseth: anne.dordi.alseth@no.experis.com eller Grete Svartvatn: grete.svartvatn@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.