Managing Director

Tibnor er Nordens leverandør av stål og metaller. Vi sikrer materialforsyningen til industriselskaper både i Norden og Baltikum. Vi jobber strategisk og langsiktig med både kunder og leverandører. Sammen utvikler vi de beste løsningene for materialer, logistikk, produksjon og administrasjon. På bakgrunn av dette står vi bak mange interessante industriprodukter og -prosjekter. Tibnor er en divisjon i SSAB. Vi har 1200 ansatte i 7 land. I 2015 hadde vi en omsetning på SEK 7,2 milliarder. For mer informasjon: www.tibnor.no.

Til vårt norske selskap søker vi nå

FirmaDe4 for Tibnor
FylkeOslo
Søknadsfrist05.05.2016

Managing Director

Kommersiell toppleder – Nordisk konsern

Stillingen er en sterkt kommersielt orientert stilling. Topplederen har ansvaret for selskapets P&L, organisasjon, kunder, marked og strategisk utvikling av virksomheten i nært samarbeid med styret og Konsernsjef/CEO.

Kandidaten må ha operativ salgs og markedserfaring, gjerne fra distribusjon eller prosjektvirksomhet.

Vi forventer en kandidat med dokumenterte resultater.

Den norske organisasjonen vil i de neste årene oppleve et visst generasjonsskifte hvor flere av topplederne vil forlate virksomheten. Dette gir utfordringer og muligheter for nyrekruttering og samtidig overføre og beholde kompetanse.

Et pågående arbeid med utvikling av nordiske funksjoner vil medføre at toppledelsen i Norge aktivt vil implementere nye arbeidsprosesser, nytt ERP-system (SAP), og samtidig forsterke den norske virksomhetens markedsarbeid og fokus på norske kunder.

For nærmere informasjon, ta kontakt med våre rådgivere i De4 Search & Consulting as, Rune Frøyslie, tlf. 402 82 150 eller Esten Solberg, tlf. 932 52 511.

Søk stilling

Vis flere stillinger: