Kontrollingeniør - Leknes

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedLeknes
Søknadsfrist08.05.2016

I Region nord, vegavdeling Midtre Hålogaland er det ledig stillinger som kontrollingeniør. Stillingen er tilknyttet vegseksjonen og kontorsted vil være Leknes.

Vegseksjonen i avdeling Midtre Hålogaland har som hovedoppgave å gjennomføre flerårige driftskontrakter samt mindre investeringsprosjekter.

Stillingens hovedarbeidsoppgave:
• Oppfølging/kontroll av driftskontrakt, hovedsakelig ute på veg.
• Deltakelse i utarbeidelse av konkurransegrunnlag.
• Oppfølging av økonomi, kvalitet, fremdrift og HMS.
• Deltakelse på byggemøter.
• Øvrige oppgaver innenfor seksjonens ansvarsområde.

Kvalifikasjonskrav :
For stillingen kreves teknisk utdanning, minimum 3-årig høyskole eller annen relevant utdanning. For kandidater med omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder, kan kravet til utdanning fravikes. Stillingen krever førerkort Klasse B.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Vi er et team med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Vi søker deg som ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Det vil være en fordel at du har erfaring med IT og skriver greit og forståelig norsk.

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har trygge og stabile arbeidsrammer, og gode muligheter for faglig utvikling. Det gis lønn i henhold til etatens lønnspolitikk, og gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse, som også tilbyr gunstig boliglån. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne en del reiseaktivitet.

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Tor Ivar Johnsen, tlf 971 03543 eller e-post: tor.johnsen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/CV elektronisk via (Søk denne stilling) på denne siden

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: