Økonomi- og administrasjonssjef

Ingeniør Ivar Pettersen AS har sin opprinnelse fra 1903 og har gjennom alle år hatt fokus på yrkesstolthet og høy fagkompetanse, videreført gjennom generasjoner. Det har gitt selskapet et solid renommé og fotfeste i markedet som en av de mest anerkjente elektrobedriftene i landet. Selskapet har over 155 ansatte og leverer tjenester og systemer til bygg og anlegg, privatboliger, offentlige virksomheter og industri. Selskapet har hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Oslo, Sandefjord og Vikersund, og regner hele Østlandet som sitt nedslagsfelt.

FirmaCR Group for Ingeniør Ivar Pettersen
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist12.05.2016

Økonomi og administrasjonssjef skal ha ansvar for selskapets økonomi og administrasjonsfunksjon. Dette omfatter oppgaver som økonomi og likviditetsstyring, måneds-, kvartals og årsavslutning samt businesscontroll med spesielt fokus på prosjektstyring. HMS, kvalitetssikring og IKT inngår også i stillingens ansvarsområde. Vi søker etter kandidater med høyere økonomisk utdannelse på masternivå innen økonomi eller regnskap.

Du må ha

  • 5 - 10 års erfaring som økonomisjef eller revisor
  • Erfaring som prosjekt controller
  • Erfaring fra bygg og anleggsbransjen vil være en fordel

Du må være resultatorientert, identifisere potensiell risiko og overvåke finansielle konsekvenser av selskapets aktiviteter. Du må også forstå komplekse spørsmål og problemer samt foreta sunne og rasjonelle vurderinger. Vi vil legge vekt på din evne til å skape en stabil og bekreftende atmosfære og hvordan du støtter og oppmuntrer dine egne medarbeidere når det oppstår problemer. Vi forventer at du er metodisk og systematisk i din tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Du må kommunisere på en klar, presis og strukturert måte, snakke med autoritet og overbevisning samt presentere ditt budskap på en effektiv måte.

Spørsmål om stillingen

Jon A. Steen

Partner CR Group

Telefon

932 92 400


Søk stilling


Vis flere stillinger: