Kontrollingeniør

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedHamar / Kongsvinger
Søknadsfrist04.05.2016

Vegavdeling Hedmark har ledig en fast stilling og et toårs engasjement som kontrollingeniør ved utbyggingsseksjonen. Aktuelle kontorsteder er Hamar og Kongsvinger.

Utbyggingsseksjonen består av 26 medarbeidere med kontorsted Hamar og Kongsvinger. Seksjonen har på vegne av Staten og Hedmark fylkeskommune ansvaret for prosjektering og bygging av alle mindre og mellomstore vegprosjekter i Hedmark. Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende innenfor et sterkt fagmiljø.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Kontroll og oppfølging med fokus på teknisk kvalitet, mengdeberegninger, HMS og trafikkavvikling.
  • Utarbeidelse av og oppfølging av kontrollplaner
  • Medvirkning til utarbeidelse av tilbudsgrunnlag.
  • Utbredt kontakt med entreprenører.

Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn

Vi søker deg som:

  • Med ingeniørutdannelse eller har utdanning på fagskolenivå (minimum 2 år) fortrinnsvis innenfor bygg og anlegg eller geologi. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene.
  • Behersker elektroniske verktøy til oppfølging og rapportering
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, herunder evne til å konfrontere entreprenør ved avvik i kontrakts utførelsen.
  • Har evne til å jobbe selvstendig
  • Kan bidra til et godt og positivt arbeidsmiljø
  • Er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver
  • Har evne til å jobbe målrettet og strukturert

En god og mangfoldig arbeidsplass

Vi er en kreativ og effektiv prosjektorganisasjon, og vi setter pris på humør, arbeidsglede og omsorg for hverandre. Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Lønn

Vi tilbyr lønn etter nærmere avtale i henhold til etaten sin lønnspolitikk. Overtid og reisetid utenom arbeidstid godgjøres etter egne satser. Vi har fleksitidsordning. Reise- og kostgodtgjørelse etter statens reiseregulativ. Vi tilbyr gode velferdsordninger og mulighet for kompetanseutvikling. Pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse med 2 % trekk i lønn.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte leder av seksjonen, Jon Cato Roland, tlf. 90 16 96 67.

Søk på stillingen her