Prosjektledere, prosjekteringsledere, anleggsledere, arbeidsledere, prosjektingeniører

Betonmast Buskerud-Vestfold AS er et kundedrevet og prosjektbasert selskap, eid av Betonmast AS. Som totalentreprenør vil vi tilføre merverdi i prosjektene ut over det tradisjonelle ved at vi både evner og vil ta totalansvar for styring og koordinering av alle grensesnitt, interessenter og fag gjennom hele byggeprosessen.

Selv om Betonmast Buskerud-Vestfold er et nystartet selskap etablert våren 2013, har medarbeiderne lang fartstid i bransjen og kjenner markedet i området godt. Buskerud og Vestfold er et marked i sterk vekst, og vi forventer et jevnt befolkningstilsig til Drammens- og Kongsbergregionen og kystbyene i Vestfold i årene som kommer. Ledelsen har omfattende ledererfaring fra entreprenørbransjen og har ledet mange prosjekter opp gjennom årene med verdi fra 10 til 650 millioner kroner med svært gode resultater.

FirmaBetonmast Buskerud-Vestfold
FylkeVestfold
StedHorten
Søknadsfristsnarest

Betonmast har mange spennende prosjekter på gang i Buskerud og Vestfold. Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere til Betonmast Buskerud-Vestfold, og har flere ledige stillinger:

  • Prosjektledere
  • Prosjekteringsledere
  • Anleggsledere
  • Arbeidsledere
  • Prosjektingeniører (nyutdannede ingeniører/sivilingeniører)

Vårt selskap preges av stolthet og vinnerkultur, drive og en vilje til å lykkes. Vi har korte linjer og lite byråkrati, og gode muligheter til påvirkning.

Interessert?

Kontakt daglig leder Eskil Thorkildsen på +47 417 52 700 eller eskil.thorkildsen@betonmast.no

Vis flere stillinger: