Rådgivere rekruttering i Østfold

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Rett Bemannings vokser og søker nå flere Rådgivere i Østfold

Rett Bemanning vokser og nå leter vi etter deg som har erfaring og har lyst til å jobbe med HR, rekruttering og bemanning.

Vi søker:
Deg med glimt i øyet! Du er utadvendt, positiv og energisk! Du liker å sette deg mål som du må strekke deg etter og har god forretningsmessig forståelse. Du er en pådriver og lagspiller. Du må ha evnen til raskt forstå kundenes behov, arbeidsmiljø og bedriftskultur. Du skal skape langsiktige relasjoner gjennom service og kvalitet i dine leveranser.

Å jobbe med HR, bemanning og rekruttering krever evnen til å se mennesker og deres kompetanse, samt å knytte dette opp til kundenes behov. Din jobb er å gjøre en perfekt match mellom jobbsøker og kunde.

Arbeidsoppgaver:

  • Salg av våre HR, bemanning og rekrutterings løsninger for nye og eksisterende kunder
  • Rekruttere kandidater til dine oppdrag og sørge for at både jobbsøkers og kunders behov er imøtesett.
  • Personalansvar for dine utleide kandidater (oppfølgning, trivselsundersøkelser, HMS ansvar m.m.)
  • Veilede jobbsøkere og skape gode relasjoner
  • Utvikle interne samarbeid med kollegaer, både i salgsorganisasjonen og vår rekrutteringsorganisasjon
  • Jobbe for å alltid utvikle deg selv, ta aktiv del i kompetanseutviklingsaktiviteter, dele kunnskaper og lærdommer med dine kollegaer.
  • Utvikle og fordype relasjonene med nye og eksisterende kunder for salg av våre HR, bemannings- og rekrutteringstjenester.

Vi tilbyr:

  • Meget gode utviklingsmuligheter, og en spennende hverdag i en bedrift i sterk vekst
  • Et kompetent støtteapparat som gir deg rammer for å lykkes
  • En fleksibel, hektisk og morsom hverdag med verdens beste kollegaer

I en svært konkurranseutsatt bransje, vet vi at det er våre Rådgiveres engasjement og motivasjon som er nøkkelen til suksess. Hos oss får du bransjens beste betingelser, frihet og handlingsrom til å gjøre det lille ekstra som utgjør den store forskjellen for våre kunder.

Arbeidssted er Fredrikstad, med Østfold som område. Her blir du en del av et miljø der lagånd og energi verdsettes høyt. Du må ha utholdenhet og jobbe hardt. I gjengjeld tilbyr vi deg alle forutsetninger for å lykkes og utvikle din kompetanse hos oss.

Lyst til å bli med på laget? Så send din søknad med det samme, da vi innkaller kandidater fortløpende, jobben kan derfor bli besatt innen søknadsfristen utløper.

Velkommen til Rett Bemanning – Vi finner rett person til rett sted og rett tid.

Søk her

Kontaktpersoner

Einar Ewald
Avdelingsleder
ee@rettbemanning.no
22919900
48514172

Kristian Staib

Adm. direktør

hks@rettbemanning.no

+47 22 91 99 00

+47 930 43 137


Vis flere stillinger: