Krefting & Co AS kjøper AS Ferro-Bet

Krefting & Co AS har i dag kjøpt selskapet AS Ferro-Bet.

Ferro-Bet har siden selskapet ble etablert for 65 år siden bygget en sterk posisjon i norsk faghandel på nisjeprodukter innen fjerning og beskyttelse mot rust.

- I tillegg til forbrukerproduktene i faghandel, selges Ferro-Bet også til industri, shipping og offshore, sier Jan Magne Andreassen, daglig leder i AS Ferro-Bet i en pressemelding.
Ferro-Bet produserer også spesialvaskemidler og smøremidler.
- Produktene passer veldig bra i Kreftings produktportefølje og kundestruktur, sier daglig leder Christian Krefting i Krefting & CO AS.

- Krefting har lenge vurdert ulike alternativer for en satsing på rustprodukter, og Ferro-Bet vil komplettere CRC produktene som Krefting distribuerer til norsk faghandel, og gjøre at vi har et komplett sortiment av rustprodukter. Flere av våre kunder oppfordrer oss til å være proaktive for å finne nisjeprodukter som vi kan overta. Ferro-Bet har i dette henseende lenge stått øverst på vår ønskeliste», sier Christian Krefting.
Ferro-Bet sine produkter distribueres i dag i bygg- og jernvare butikker, fargehandel, bil- og båtrekvisita, landbruk og hytte/fritids butikker.