– Dette er et oppdrag vi ser fram til å utføre, sier salgs- og markedsdirektør Øyvind Løkke i Stema Rådgivning.

MS-senteret i Hakadal utvider

Stema Rådgivning holder i tømmene når MS-senteret nå utvider anlegget i Hakadal i Nittedal kommune.

– Dette er et oppdrag vi ser fram til å utføre, sier salgs- og markedsdirektør Øyvind Løkke i Stema Rådgivning om avtalen som er inngått med MS-senteret. MS-senteret investerer drøyt 25 millioner kroner i oppgradering og nybygg.

MS-senteret skal være i drift under hele byggeperioden. 

– Det stiller krav til god planlegging og et godt samarbeidsklima. For valg av entreprenør vil håndtering av dette være et sentralt spørsmål, sier Løkke om totalentreprisen som det skal konkurreres om.

Ombyggingen av Bygg A som er på 780 kvadratmeter får et tilbygg på 65 kvadratmeter og inneholder fra før undervisningsrom, kantine, kjøkken, kontor og treningsrom. Byggestart blir i månedsskiftet mai/juni og utvidelsen og oppgraderingen skal være ferdig til innflytting i løpet av januar 2017.

– Vi har solid erfaring med utarbeidelse av konkurransegrunnlag av den typen som er aktuell her. Vår rolle som prosjektleder er å lede arbeidet med arkitekter, rådgivere og entreprenør slik at vi kommer i mål innenfor MS-senterets forventninger og mål, sier Løkke og mener at prosjektet, i tillegg til det kommersielle aspektet, har et samfunnsperspektiv som et firma som Stema Rådgiving fint kan være bidragsyter til.

– MS-senteret utfører en viktig jobb, sier Løkke.

MS-Senteret Hakadal (MSSH) ble åpnet i 1976 og er i dag en del av spesialisthelsetjenesten i Norge. MSSH er det eneste landsdekkende rehabiliteringssenter kun for MS-pasienter. MS-Senteret har siden starten vært eid av MS-forbundet. I 2003 ble senteret et eget AS, heleid av MS-forbundet og drives som et non-profit selskap.

Hovedoppgaven for MSSH er å formidle kunnskap om MS slik at personer med MS-diagnosen skal få innsikt i egen situasjon og dermed bli oppmerksom på både muligheter og begrensninger som en kronisk sykdom som MS kan gi. Målet er å gi den enkelte mulighet til å fungere optimalt i forhold til sin funksjonshemming i hjemmet, i forhold til familie, på jobb og i nærmiljøet.