Produktsjef elektro

Elis Elektro AS ble etablert i 1945 under navnet "Elektrisk Isolasjon AS". Som navnet ga uttrykk for var det først og fremst elektriske isolasjonsmaterialer som stod i fokus de første driftsårene. Etter hvert som firmaet tok opp andre elektrotekniske produkter ble det behov for å endre navnet til ELIS ELEKTRO AS.
Våre viktigste produktområder i dag er kabel, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk. På disse områdene er vi blant de ledende leverandører i Norge. Produktene henter vi fra anerkjente kvalitetsprodusenter i Europa.
Våre kunder er i hovedsak produsenter av elektrotekniske produkter og elektrogrossistene i Norge.

FirmaElis Elektro
FylkeOslo
Søknadsfrist07.05.2016

Til en meget spennende stilling søker nå Elis Elektro en ny produktsjef til sine føringsvei produkter.
Som produktsjef føringsveier blir du ansvarlig for våre kabelstiger, kabelbaner, armaturskinner, veggkanaler gulvbokser, samt grenstaver.

Du blir ansvarlig for at Elis Elektro sine selgere til enhver tid er oppdatert med det nyeste av presentasjonsmateriell, vareprøver og generell opplæring på dine produkter. Du skal prise våre viktigste prosjekter, gi tilbud, følge opp prosjekter og ordreregistrering. I tillegg vil du ha tett kontakt med produktsjefene hos våre elektrogrossister, følge de opp med nye produkter, priser, utgående varer, kampanjer, årsavtaler og riktige el.nummer.

Du vil bli en svært viktig medarbeider for Elis Elektro AS og du rapporterer til administrerende direktør.

Vi ser for oss at du har erfaring fra elektrobransjen. Du er utdannet elektromontør og har kanskje i tillegge en tekniskfagskole eller ingeniørutdannelse. Har du arbeidserfaring fra grossist og-/eller leverandør vil det være en klar fordel. Annen relevant erfaring vil også bli vurdert.

Vi ser for oss at du er en STÅ PÅ type, fleksibel, løsningsorientert, positiv, utadvendt og resultatorientert. Det er en fordel å ha litt "kremmerinstinkt" og ønske om at alle kunder skal få maks service til enhver tid.

Virker dette spennende med du har fortsatt noe spørsmål, nøl ikke med å kontakte vår rådgiver Odd-Arne Krogstad på mob.: 90753484 hos Badenoch & Clark.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: