Magnar Sandersen, kvalitetssjef IEC-HUS (f.v.), Arne Skjelstad, revisjonsleder Teknologisk Institutt og Vidar Sandersen, adm. dir. IEC-HUS.

IEC-HUS ISO-sertifisert

Som første norske boligprodusent skal IEC-Hus være ISO-sertifisert etter den nye NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015.

Sertifiseringen er gjennomført av Teknologisk Institutt Sertifisering, og har pågått i seks måneder.

– Det at vi nå er ISO-sertifisert betyr i all enkelhet at våre kunder kan være enda mer trygg på at vi setter kundeopplevelsen og kvalitet i fokus, sier administrerende direktør Vidar Sandersen i IEC-HUS i en pressemelding.

Selve sertifiseringen har inneholdt en gjennomgang av alle bedriftens prosedyrer og prosesser, besøk på alle regionskontorer og utvalgte byggeplasser. Sertifiseringen har vært ledet av Arne Skjelstad fra Teknologisk Institutt Sertifisering.

– IEC-HUS har arbeidet meget godt over flere år med sin kjerneprosess, IEC-prosessen. De nye ISO standardene speiler godt denne prosessen og hvordan IEC Hus arbeider, sier Arne Skjelstad i meldingen.

Sertifiseringen er gyldig i tre år, og vil ha årlige revisjoner

– Dette setter et ekstra krav til hele organisasjonen, et krav vi ønsker å imøtekomme, forteller salgs- og markedssjef Berge Lavik.