Erfaren prosjektleder/anleggsleder

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, samt rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper, for femte år på rad.

FirmaExperis
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

For kunde i vekst ønsker vi nå å komme i kontakt med en sivilingeniør med minst fem års erfaring som prosjekt-/byggeleder fra bygg- og anleggsvirksomhet. Kunden er en tverrfaglig rådgiver innenfor bygg-, anleggs-, og eiendomsmarkedet.

Vi ser etter deg med relevant erfaring som er interessert i faget, og som evner å ha flere baller i luften samtidig. Du må ha god kjennskap til anleggsvirksomhet, spesielt fra et byggherreperspektiv, samt trives med hektiske utfordringer. Du må kunne formulere deg godt, både skriftlig og muntlig. I tillegg er det en fordel om du evner å bruke PC i arbeidshverdagen. Gode betingelser!

For mer info søk stillingen, eller kontakt kristian.longvastol@no.experis.com, tlf.: 99003268.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: