Olaf Haug (f.v.), Knut Wuttudal og Erling Normann fra Peri.Peri Up EasyOlaf Haug ved den nye oppvarmingsløsningen.Knut Wuttudal skal lede den nye finer-satsningen fra Peri.

Mye nytt fra Peri

Forskalings- og stillasleverandøren Peri hadde mye nytt å vise frem på årets Bauma-messe – og flere av nyhetene blir nå lansert i det norske markedet.

Det var som vanlig stor tilstrømming til Peris stand på gigantmessen i München, og en rekke nordmenn fant også veien innom dørene. Der var også mange representanter fra det norske Peri-kontoret, og de kunne fornøyd konstante at flere nyheter fanget nordmennenes interesse.

Duo
- Vi har blant annet hørt mye positivt om det nye Duo-systemet, forteller salgssjef distrikt Knut Wuttudal, salgssjef Olaf Haug og produktsjef Erling Normann.

Peri Duo er et helt nytt forskalingssystem, som i sin helhet er utformet i robuste plastløsninger. Duo er en videreføring av lettformen Domino.

- Duo består av småkasetter og er ekstremt lett og ikke minst enkel å montere, forteller Wuttudal. Den nye løsningen ble vist for aller første gang på Bauma, og de norske Peri-representantene har stor tro på at dette systemet vil slå godt an hjemme i Norge.

- Duo kan brukes både som vegg- og dekkeforskaling, og vil passe spesielt godt for mindre entreprenører som vil ha et eget system for vegger og dekker, mener Olaf Haug. Hele løsningen er i plast foruten dekkestøtten som er i stål.

- Finerhuden er av plast og kan enkelt byttes ut, legger Wuttudal til.

Maximo
En annen nyhet Peri kunne vise frem var Maximo-systemet med varmpanel bak.

- Dette gjør at man kan støpe i kjøligere værtyper, og ikke minst vil denne løsningen kunne være en fordel med lavvarmebetongen, mener Haug.

Systemet settes på eksisterende kassetter, og panelene kan levere 300 watt per kvadratmeter.


- Varmepanelet er termostatstyrt, og kan styres med en app-løsning, og temperaturen kan styres mellom 20-80 grader, sier Wuttudal. Systemet er utviklet i Finland, og er nå på vei inn i det norske markedet.


Videre kunne Peri også vise frem en ny løsning av Skymax- systemet, med større paneler, med en maksvekt på 24,5 kilo.

Stillas

Per er nå også for fullt inn i stillasmarkedet.

- Dette er et stort satsingsområde for oss, og med Peri Up Easy skal vi ta vår del av dette markedet, sier Haug.

Up Easy er et lett-stilas, og kan kobles med eksisterende Peri Up.

- Det er nå flere store prosjekter på gang og flere entreprenører bruker Peri Up. Stillassatsningen blir viktig for oss fremover, sier Haug.

Finerplater

I Norge er nå Peri også klar med en et nytt satsningsområde.

- Vi skal nå bygge oss opp som en stor finer-leverandør. Vi har stor kompetanse på finerplater, og dette skal vi nå utnytte i markedet. Vi kan tilby en rekke ulike løsninger, og dette er et nytt konsept som vi starer opp nå, sier Wuttudal, som leder denne satsningen fra Peri.