Merchandiser/salgsfremmer

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk og kjedene Montér og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Optimera er en fremtidsrettet virksomhet med en rekke forretningsområder:

Optimera Proff tilbyr håndverkere, byggmestere og entreprenører et rendyrket proffkonsept gjennom egne proffsentre og byggevarekjeden Montér. Konseptet omfatter et profftilpasset sortiment, tidsbesparende kundeløsninger, høy kompetanse og rasjonell logistikk.

Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 84 byggevarehus med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger.
Optimera Handel er selskapets salgskanal mot frittstående forhandlere, og står bak Byggi som er kjedekonsepter for lokale faghandlere innen byggevarer.

Optimera Handel innbefatter også Optimera Marine, som er et nytt satsingsområde rettet mot norsk og internasjonal skipsbyggingsindustri.

Optimera Byggsystemer tilbyr et bredt spekter av tekniske tjenester og produserer prefabrikkerte produkter; komplette konstruksjonspakker, ferdige elementer og skreddersydde takstoler. Optimera Byggsystemer innbefatter også Optimera Tomteutvikling som tilrettelegger og igangsetter boligfelter for utbygging.

Optimera Logistikk tar seg av varemottak, lagerlegging og transport med 290 aktive medarbeidere, 9 logistikklagre og 100 distribusjonsbiler. Optimera Logistikk tilbyr rasjonelle og kundetilpassede logistikkløsninger og skal være en aktiv logistikkpartner gjennom hele byggefasen. Våren 2014 ble det etablert et nasjonalt logistikksenter ved hovedkontoret i Oslo. Det skal sikre kontinuerlig utvikling av våre logistikktjenester

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfrist09.05.2016

Vi søker to selvstendige og løsningsorienterte Merchandisere/ salgsfremmere.

Du får en meget variert og spennende rolle i arbeidet med å sikre enhetlige butikkonsepter i Montèr, Byggi og Optimera Proff. Rollen er en viktig støtte for butikkene, og skal sikre implementering av konsepter som skal sikre salg, mersalg og lojalitet.

Av arbeidsoppgaver og ansvar kan nevnes

  • Daglig oppfølging av butikkene gjennom aktiv deltakelse og bistand
  • Innsalg av kampanjer og aktiviteter, og samarbeide tett med butikkene for å sikre gode resultater
  • Oppfølging av eksponeringer av sortiment og nyheter
  • Sikre varetrykk i butikkene gjennom fokus på sortimentsstyring, EMV, vare-eksponering, sesong klargjøring og salgsfremmende tiltak
  • Ansvar for egne prosjekter i forbindelse med sesongskifte
  • Delta i ombygging og nyåpning av butikker, og sikre koordinering av ulike leverandører/samarbeidspartnere
  • Rollen innebærer tett dialog med den enkelte butikk/butikksjef og ulike avdelinger/ressurser i Optimera
  • Rollen innebærer utstrakt reisevirksomhet

Kandidat bør ha erfaring fra tilsvarende arbeid, gjerne fra tilsvarende/liknende produktområder, som f. eks.:

  • Erfaring fra operativt ute-salg og/eller erfaring med butikksalg
  • Gjerne erfaring fra liknende rolle på kjedesiden, eventuelt fra leverandørsiden
  • Erfaring fra bo- og byggevarer, og interesse for å utvikle kunnskapen din ytterligere
  • Erfaring med implementering av butikkaktiviteter, planogrammer og tilsvarende aktiviteter
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Av personlige egenskaper vektlegges

  • Du har masse positiv energi, og liker en hektisk og variert hverdag
  • Du er løsningsorientert og serviceinnstillet
  • Du har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Operativ og praktisk tilnærming, og ikke redd for å ta i et tak der og når det trengs
  • Du er selvstendig/selvgående
  • Du kjenner deg igjen i verdiene våre: Offensive, Profesjonelle og Personlige

Rollen er meget variert og spennende, og gir en unik mulighet til å utvikle seg i Norges ledende byggevarekonsern. Du kommer inn et sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater, og til et solid faglig og sosialt miljø. Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion Search International AS, Helge Frisch mobil 900 98 607. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: