<p>Katja Marty Bye i BEDD viser frem et nytt norskprodusert høybedsystem på Hagemessen. (Foto: Svanhild Blakstad)</p>Bedene lages i ulike varianter av stål, i ulike farger og overflatebehandlinger. (Foto: Svanhild Blakstad)Bedene lages i ulike varianter av stål, i ulike farger og overflatebehandlinger. (Foto: Svanhild Blakstad)Bedene lages i ulike varianter av stål, i ulike farger og overflatebehandlinger. (Foto: Svanhild Blakstad)Bedene lages i ulike varianter av stål, i ulike farger og overflatebehandlinger. (Foto: Svanhild Blakstad)

Nytt norsk høybedsystem i moduler

På årets hagemesse er det mange nyheter. En av dem er et helt nytt konsept for modulbaserte høybed i stål.

Bedene lages i ulike stålvarianter og leveres i flere farger og overflatebehandlinger. De monteres enkelt med plugger som føyer sammen sidene og som også tillater tilleggselementer som bunnplate, hjul og skjøtestykker for sammenhengende bed.

- I disse kan du plante nesten hva du vil, enten det er grønnsaker eller blomster. Du kan også fint ha en tuja eller høy plante på hjul, slik at du kan flytte dem rundt etter behov, sier daglig leder Katja Marty Bye i Bedd.

Produktene er utviklet av industridesigner Bjørn Bye i samarbeid med et team av spesialister på hage og uterom.

Selskapet utvikler og leverer konsept for høybed til hage, terrasse og innerom. Det modulære systemet gir mange muligheter for å skape ditt eget, grønne miljø for pryd- eller nyttevekster.

Bedd produseres i samarbeid med KMG stansefabrikk på Strømmen.