Stiknings- og prosjekteringskoordinator

Zenith Survey AS er et datterselskap til Hæhre Entreprenør AS. Vi utfører og administrerer alle stikningsoppgaver for Hæhre gruppen. Vi har i dag oppdrag over hele Norge. Hæhre Entreprenør utfører samferdselsprosjekter innen veg, bane og tunnel. Zenith Survey AS er en flat organisasjon med korte kommandolinjer.

FirmaZenith Survey
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist22.04.2016

Vi har en nyopprettet stilling, stiknings- og prosjekteringskoordinator, og søker etter en selvstendig person som liker utfordringer og jobber godt i team.

Stiknings- og prosjekteringskoordinator vil inngå i et team som har ansvaret for optimalisering av prosjekter, med vekt på geometri og massebalanse. Optimaliseringen må falle inn under de rammer som er gitt i Vegvesenets håndbøker, og det er derfor ønskelig med god kunnskap i disse.

Stiknings- og prosjekteringskoordinator vil ha hovedansvaret for å forhåndsprosjektere og få ønskede tilpasninger visualisert og kommunisert til rådgivere/konsulenter.

Søker må kunne kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Det er ønskelig med bakgrunn innen stikning/prosjektering/masseberegning.

Opplæring vil bli gitt.

Zenith Survey AS har nytt og moderne utstyr, men den nyansatte vil også få muligheten til å påvirke ytterligere innkjøp for oppgavene.

Søkere bør ha god kjennskap til:

  • Gemini entreprenør
  • Alle Vegvesenets håndbøker for bygging og prosjektering

Vi tilbyr en variert hverdag med mange utfordringer, dyktige og løsningsorienterte kollegaer og gode, konkurransedyktige betingelser.

Stillingen krever en selvstendig person med gode samarbeidsevner og man må regne med en del reisevirksomhet.

Vi legger stor vekt på å skape et trygt og inspirerende arbeidsmiljø, hvor våre ansatte gis muligheter til personlig utvikling og en intern karriere. Vi dyrker et fellesskap hvor stolthet er et nøkkelord. Stolthet over å være en del av Hæhre-kraften, og stolthet av å bidra til verdiskapning både for bedriften og samfunnet.

Søknaden med CV sendes til: post@zenithsurvey.no 

Spørsmål kan rettes til: Fagansvarlig: espen.dahl@zenithsurvey.no 

Daglig leder: per.heines@zenithsurvey.no

Ytterligere informasjon om Zenith Survey finner du på www.Zenithsurvey.no

Vis flere stillinger: