Første samling for ung@ncc

24 nyansatte i NCC har denne uken vært samlet på Fornebu for å bli bedre kjent. Ikke bare er de nyansatte, de er også nyutdannede og har sin første «voksen-jobb» i NCC.

Ung@ncc er et program for nyansatte nyutdannede funksjonærer i NCC. Her er målet at de nye medarbeiderne skal skape et nettverk på tvers av distrikter, prosjekter og utdanning. Over to dager skal de bli bedre kjent, dele erfaringer og ha det gøy. Dette er første samling av tre, og meningen er at grensene i NCC skal viskes ut, og man skal kjenne medarbeidere på tvers av avdelinger.

Den første dagen åpnet distriktssjef Marianne Brudevold Eek med å dele NCCs mål om å bli nr 1 i Norden. 

Jens Arne Svartedal nrukte også metaforer og historier fra egen skikarriere for å motivere de unge lovende. 

Mye av tiden gikk til å være sosiale og bli kjent. 

Kim Cassim, leder for NCC skolen og ansvarlig for ung@ncc var svært fornøyd med den første samlingen.

- Det har vært to intensive dager med mye innhold. Vi har hørt på de nye ansattes erfaringer med å starte sin karriere i NCC, deres tanker om hvordan vi bør jobbe videre og samtidig hatt tid til å bli litt bedre kjent. Dette skal være et slags velkomstprogram for de som kommer rett ifra skolen og har sin første «voksenjobb» i NCC. Mange av disse blir nok i fremtiden å jobbe på samme prosjekt, og da vil dette være et sted de kan bygge nettverk og bli kjent på tvers av avdelinger, utdanningsløp og prosjekt.