Kjell Erland Hoveng med vandrepokalen.

Vant medarbeiderpris hos Isachsen

Som en honnør til den store arbeidsinnsatsen som nedlegges gjennom året, vedtok Isachsen Gruppen i 2014 å etablere en egen medarbeiderpris. 

Medarbeideren som mottar prisen skal være en person kollegaene ser til for inspirasjon og motivasjon, og ikke minst skal vedkommende gå foran som et godt eksempel hva gjelder etterlevelse av virksomhetens vedtatte verdier.

Årets «Vi gjør det!»-pris gikk til lastebilsjåfør Kjell Erland Hoveng. Tildelingen fant sted under firmaets nylige 30-års jubileumsfest. Prisvinneren ble ansatt i 2003, og har i løpet av de 13 årene som siden er gått ikke vært borte én eneste dag. Foruten statuett, heder og ære inkluderer prisen et beløp på 10.000, som vinneren disponerer til et fritt valgt kollegatiltak sammen med arbeidsteamet han tilhører.

- Jeg ble både rørt og overrasket. Dette er en kjempeflott utmerkelse å få. Isachsen er en bedrift med et utrolig godt arbeidsmiljø og mange fine kollegaer, det henger høyt å få en slik anerkjennelse. Så det er bare å takke, sier Hoveng.

Administrerende direktør Kent Jensen omtaler Hoveng som en pliktoppfyllende og faglig dyktig kollega. En lojal lagspiller som aldri går av veien for å yte det lille ekstra, og som alltid har en lun og humørfylt replikk på lager.

- Kjell Erland er i alle betydninger av begrepet en svært positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet. Det finnes mange mennesker med faglig og menneskelig engasjement i Isachsen, i år falt valget på Kjell Erland Hoveng. Prisen er svært fortjent, sier Jensen.

Jensen er spesielt opptatt av å dette med å få bedriftens vedtatte verdier fra skrivebordet og ut «på gølvet».

- Som flere andre større bedrifter i Norge opererer også Isachsen med et sett «verdier». I en hektisk hverdag er det imidlertid fort gjort at denne type styringsinstrument blir mer vinduspynt enn reelle, operative verktøy. I Isachsen er vi veldig opptatt av og både synliggjøre og etterleve verdiene våre, og i så måte er en medarbeiderpris hvor et av hovedkriteriene er å etterleve bedriftens verdier i det daglige arbeidet, et godt og målbart tiltak, avslutter Jensen.