Odd Skipnes fra Byggtorget Tennhaugen, Frank Eriksen fra ADAKS Holding, Ivar Skaget fra Byggtorget Smøla Bygg, daglig leder Roy Allan Skaret og Per Olav Maridal fra Byggtogrget Maridal. 

Byggtorget åpner ny byggevarebutikk i Kristiansund

14. april gikk startskuddet for nyåpning av Byggtorget sitt nye flaggskip i Kristiansund med 2.800 kvadratmeter byggevarebutikk under tak og ca. 1.500 kvadratmeter utelager. 

Det er tre eiere av eksisterende Byggtorget-butikker som for lang tid tilbake startet tankeprosessen med det som nå er en realitet.

- Vi, eierne av Byggtorget Smøla Bygg AS ved Ivar Skaget, Byggtorget Rolf Maridal AS ved Per Olav Maridal, Byggevarehuset Tennhaugen AS vedOdd Skipnes og ADAKS Holding ved Frank Eriksen er nå sammen om dette spennende prosjektet, heter det i en pressemelding.

I området rundt Kristiansund kjøpes det i dag byggevarer for 200-220 mill per år.

Byggtorget Kristiansund AS har som mål å ta sin del av denne omsetningen.

- Butikken ligger meget strategisk og geografisk godt til i markedet. Det er fem minutter til flyplassen, åtte minutter til sentrum og åtte minutter til fergeleie Seivika. Det er nå jobben virkelig begynner, sier daglig leder Roy Allan Skaret. 

- Det har vært veldig godt besøk på åpningsdagen, og med de positive signaler vi har fått i det lokale byggemarkedet så er vi meget positive til fremtiden. Vi har også fått med oss gode medarbeidere som vi har hentet fra byggevaremarkedet i nærområdet. Disse har god kjennskap til proffmarkedet i området, så vi er klare til å møte markedet og konkurransen når hverdagen kommer, sier Allan.