Arkeolog til vår satsning innen Kulturminnefaget

Norconsult AS er med sine 3000 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika, 50 kontor i Norge, 18 lokale virksomheter i Sverige og 3 i Danmark. Utenfor Norden har Norconsult kontor i flere land.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.06.2016

Norconsult i Bergen har et spennende, sterkt og kompetent fagmiljø innen Plan. Miljøet består av sivilarkitekter, landskapsarkitekter, geografer, jurist, arkeolog, kunsthistoriker, sivilingeniører og samfunnsplanleggere med god teoretisk kompetanse og solid erfaring fra planleggingspraksis. På Bergenskontoret er det et godt fagmiljø og tett samarbeid mellom plan, arkitektur og landskapsarkitektur, vi har ca 40 ansatte innenfor disse fagområdene.

Planseksjonen utfører mange krevende oppdrag knyttet til både strategiske analyser og konkrete plan- og utredningsoppgaver. Med bakgrunn i vår kompetanse er det vår styrke å levere tverrfaglige, komplekse, bærekraftige og framtidsrettede planer og løsninger. Gjennom vår spesialkompetanse innenfor innovasjon og prosessledelse bidrar vi til effektive og kreative planprosesser i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vi søker nå etter en arkeolog med erfaring fra saksbehandling innen kulturminneforvaltningen eller med relaterte oppgaver innenfor kommunal eller privat sektor. Stillingen innebærer at du skal jobbe i et fagmiljø med ekspertise også innenfor nyere tids kulturminner og kulturmiljø. Arbeidsoppgavene blir i stor grad knyttet opp til konsekvensutredninger og arealplanlegging, men vil også innebære rådgiving, presentasjoner, formidling og samarbeid med andre faggrupper.

Det er viktig at søkere behersker norsk språk meget godt, både muntlig og skriftlig. Utarbeiding av rapporter og tekst på bokmål og nynorsk vil være en vesentlig del av arbeidet.

Vi ønsker oss en ny medarbeider med gode faglige og sosiale egenskaper, som er kunnskapsrik og kreativ, og som har bred erfaring innen faget. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud.

Vi tilbyr:

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Send søknad

Kontaktpersoner

Fritjof Stangnes

Seksjonsleder Plan

tlf.: 415 07 954

Send e-post

Ole-Magne Nøttveit

Arkeolog, PhD

tlf.: 958 50 876

Send e-post


Vis flere stillinger: