Bygger ut næringsparken ved Moss Lufthavn Rygge

Loe Utvikling har ryddet alle utfordringer av veien og setter nå i gang utbygging av næringsparken ved Moss Lufthavn Rygge (MLR).

Den første aktøren som etablerer seg her er veiserviceanlegg fra bensinstasjonskjeden Cirkle K (tidl. Statoil Fuel & Retail), et av verdens største kjedekonsept (eid av Canadiske Alimentation Couche-Tard Inc). Veiserviceanlegget åpner sommeren 2016. Rygge kommune har gitt grønt lys til utbyggingen. Med igangsettingstillatelsen på plass har utbygger satt spaden i jorda. Entreprenører er engasjert til å bygge ut vei og annen infrastruktur for området.
Moss lufthavn Rygge (MLR) bidrar til utvikling og vekst. Den internasjonale flyplassen håndterer omkring 1,8 millioner passasjerer per år og antallet har vært økende. Næringsparken på Rygge ligger praktisk talt midt i avkjørselen fra E6 til flyplassen, og danner en ny inngangsportal til flyplassen.
Næringsområdet forventes å få et mangfold av virksomheter etablert her. Rygge Næringspark Østfold kan tilby etablering for virksomheter innen et bredt spekter av bruksformål som veiservice, restaurant og matservering, hotell, kontor og lager, utstillingslokaler og bil, samt flyplassrelatert logistikk.