(A0S) Sikkerhetskurs for pumpeoperatør og båndbilsjåfør

StedKristiansand, Norge
ArrangørNorsk Betongforening
Fra23.04.2016
Til24.04.2016
TidspunktLørdag kl 9.00 - søndag kl 15.00

Kurset er en del av et opplæringsprogram for båndbilsjåfører og pumpeoperatører og dekker de krav som er gitt i Arbeidsmiljøloven og forskrifter samt de kompetansekrav som er angitt i NS-EN 206 -1 og NS-EN 13670.

Kurset går på norsk og alt materiale er på norsk. Det vil ikke bli gitt oversettelse til engelsk eller polsk under kurset, og det er heller ikke lov å ha med egen tolk.

Kurset er en del av et opplæringsprogram for båndbilsjåfører og pumpeoperatører og dekker de krav som er gitt i Arbeidsmiljøloven og forskrifter samt de kompetansekrav som er angitt i NS-EN 206 -1 og NS-EN 13670. Kurset er utarbeidet av FABEKO i samarbeid med Arbeidstilsynet og er godkjent av Betongopplæringsrådet.

Hensikt:
Tilrettelagt opplæring og kompetanseheving av båndbilsjåfør og pumpeoperatør innen betongproduksjon for å tilfredsstille bedriftens behov og standardens krav til kompetanse.

Målgruppe:
Personell som skal dokumentere kompetanse med tilleggskurs som kreves for båndbilsjåfør og pumpeoperatør.

Eksamen
Vi gjør oppmerksom på at det bare gis adgang til eksamen etter gjennomført kurs. Det kreves minst 100% tilstedeværelse i undervisningen for å få adgang til eksamen. I særskilte tilfeller kan det gis tilgang til eksamen etter avtale med sekretariatet i Betongopplæringsrådet for å dokumentere kompetanse, men dette må avtales på forhånd med sekretariatet i Betongopplæringsrådet.

Påmeldingsfrist: 15. april

Program og påmelding