(A0S) Sikkerhetskurs for pumpeoperatør og båndbilsjåfør

StedGardermoen, Norge
ArrangørTekna
Fra16.04.2016
Til17.04.2016
TidspunktLørdag kl 9.00 - søndag kl 15.00

Kurset er en del av et opplæringsprogram for båndbilsjåfører og pumpeoperatører og dekker de krav som er gitt i Arbeidsmiljøloven og forskrifter samt de kompetansekrav som er angitt i NS-EN 206 -1 og NS-EN 13670.

NB! Kurset går på norsk og alt materiale er på norsk. Det vil ikke bli gitt oversettelse til engelsk eller polsk under kurset, og det er heller ikke lov å ha med egen tolk.

Kurset er en del av et opplæringsprogram for båndbilsjåfører og pumpeoperatører og dekker de krav som er gitt i Arbeidsmiljøloven og forskrifter samt de kompetansekrav som er angitt i NS-EN 206 -1 og NS-EN 13670. Kurset er utarbeidet av FABEKO i samarbeid med Arbeidstilsynet og er godkjent av Betongopplæringsrådet.

Hensikt:
Tilrettelagt opplæring og kompetanseheving av båndbilsjåfør og pumpeoperatør innen betongproduksjon for å tilfredsstille bedriftens behov og standardens krav til kompetanse.

Målgruppe:
Personell som skal dokumentere kompetanse med tilleggskurs som kreves for båndbilsjåfør og pumpeoperatør.

Eksamen:
Vi gjør oppmerksom på at det bare gis adgang til eksamen etter gjennomført kurs. Det kreves 100 % tilstedeværelse i undervisningen for å få adgang til eksamen. I særskilte tilfeller kan det gis tilgang til eksamen etter avtale med sekretariatet i Betongopplæringsrådet for å dokumentere kompetanse, men dette må avtales på forhånd med sekretariatet i Betongopplæringsrådet.

Påmeldingsfrist: 8. april

Program og påmelding