På bildet fra venstre: Jarle Kleppan, Salgsdirektør (PE), Dag Strøm, teknisk prosjektkoordinator (PE), Albert Hæhre i midten, bak: pensjonerte salgssjef i Pon Equipement, Sven Erik Sønstehagen, forann: Pål Gunnar Brandvold, key account (PE), lengst til høyre, Lars Hæhre.

Hæhre handlet fem Cat-maskiner

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av hele fem Cat D6T-dozere under dag to av Bauma.

Hæhre Maskinutleie ved Lars og Albert Hæhre, gikk til innkjøp av fem 25-tonns Cat-dozere på Bauma. Cat D6T skal stort sett gå i veibygging. Hæhre har opptil flere av disse maskinene fra før og vet godt hva de kjøper. De har bare gode erfaringer med disse robuste maskinene, skriver Pon Equipment i en pressemelding.

Cat D6T er en meget populær dozer på det norske markedet. Den kjennetegnes med det opphøyde drivhjulet for å beskytte viktige komponenter fra støt og slitasje.

- Dette har vært en meget hyggelig dag på Bauma, sier Jarle Kleppan, salgsdirektør i Pon Equipment AS, som er på Bauma for første gang.

- Jeg gleder meg over at kunder vil handle stort på messen. Det viser vår styrke og anerkjennelse i markedet overfor vår OEM og andre Caterpillar dealere, legger han ti.