Bygg- og eiendomssjef

Vestre Toten kommune har ca 13 140 innbyggere og ligger sentralt til på Østlandet, 1 mil sør for Gjøvik og 11 mil nord for Oslo. Rv. 4 og Gjøvikbanen går igjennom kommunen. Administrasjonsstedet er Raufoss hvor også en av Norges største industriparker ligger med ca. 3000 ansatte. Flere uavhengige undersøkelser og evalueringsrapporter viser at Vestre Toten er en kommune med særlig godt arbeidsmiljø. Vi arbeider aktivt og helhetlig med utviklings- og forbedringsarbeid. Kommunen er godt tilrettelagt for barnefamilier med god barnehagedekning, flott natur og et rikt tilbud innenfor friluft, kultur og foreningsliv. Trygghet, trivsel og utvikling er våre slagord.

Les mer om oss på; www.vestre-toten.kommune.no for nærmere informasjon om kommunen og www.gjovikregionen.no for informasjon om regionen.

FirmaVestre Toten kommune
FylkeOppland
StedRaufoss
Søknadsfrist28.04.2016

Vil du være med å gjøre Vestre Toten kommune til et bedre sted å leve, og spesielt videreutvikle tjenesteområdet bygg- og eiendom?

Som leder i tjenesteområdet har du det øverste ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av bygningsmassen på ca 70.000 m2, samt overordnet byggherreansvar for alle utbyggingsprosjekter. Rollen innebærer budsjett- og driftsansvar, samt personalansvar for mellomledere og prosjektledere. En liten administrasjon krever at du evner å kombinere det å lede avdelingen og samtidig ta en operativ lederrolle som byggeherrerepresentant i planlegging og gjennomføring av større byggeprosjekter.

Ta gjerne kontakt med rådgiver om du ønsker nærmere informasjon eller en samtale rundt ditt kandidatur.

Vi ser helst at du søker elektronisk. Dersom du ønsker at din søknad ikke skal offentliggjøres, ber vi om at du begrunner hvorfor. Dette er et krav i henhold til Offentleglova §25. Vi gjør oppmerksom på at søknad kan bli gjort offentlig selv om søker har anmodet om å ikke bli ført på søkerlisten, men vi vil kontakte deg for at du skal kunne ta stilling til det.

Arbeidsoppgaver

Du vil være en del av rådmannens ledergruppe og bistå med å sikre helhetlig ledelse og utvikling av kommunen, med spesielt ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av kommunens bygningsmasse. Du har budsjett-, økonomi-, og ledelses ansvar for avdelingen med direkte personalansvar for mellomledere og prosjektledere, samt indirekte for tekniske tjenester (vaktmestere) og renhold. Det er ønsket at du er operativt delaktig i ivaretakelse av kommunens byggherreansvar (nybygg, utbygging og rehabilitering) i samarbeid med to prosjektledere. Dette gjelder spesielt større byggeprosjekter som f.eks. ny ungdomsskole i kommunen. Du vil også bidra i anskaffelser (anbudsinnhenting) og kontrahering, samt bistå i dialog og behovsavklaring med brukere av kommunal bygningsmasse. Som en del av rådmannens ledergruppe vil du ha fokus på kontinuerlig forbedring (lean) i kommunen som helhet og i egen avdeling spesielt.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har høyere utdanning, fortrinnsvis fra høyskole eller universitet.
Vi ser gjerne at du har erfaring fra/god kjennskap til planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter. Tidligere budsjett- og økonomiansvar er en selvfølge. Vi legger vekt på lederegenskaper, og ser helst at du har erfaring med personalansvar evt. ledelse av prosjekter med stor samhandling med ansatte.

Egenskaper

Du evner å lede, motivere og utvikle dine medarbeidere mot felles mål, og er selv opptatt av utvikling og kontinuerlig forbedring (lean). Du er samarbeidsorientert, men også beslutningsdyktig når det trengs. Du har en åpen, tydelig og inkluderende lederstil, samt gode kommunikasjonsferdigheter. Du må inneha god faglig kompetanse og integritet for å ivareta kommunens byggherreansvar i møte profesjonelle aktører i bygg- og eiendomssektoren.

Vi tilbyr

Stillingsbrøk: 100%
En faglig utfordrende og variert jobb hvor du er kommunens øverste representant i eiendom- og byggspørsmål. Kommunen har nylig ferdigstilt ny barneskole innenfor budsjettrammer, og spennende nybygg med ungdomsskole står for tur. Kommunen har et åpent og godt arbeidsmiljø (mottatt arbeidsmiljøpris), og organiseringen av eiendomsavdelingen har vært i endring, men er nå i den form vi ønsker. Kommunen tilbyr konkurransedyktige betingelser, og en svært god offentlig tjenestepensjon.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Monica Jeanette Moen

Seniorrådgiver Badenoch & Clark

Telefon 990 13 015



Vis flere stillinger: