<p>innkjøpsleder Marius Johannessen (t.h.) og innkjøpsleder anlegg Per-Erik Kjellesvik i SKanska Norge er blant de mange nordmennene som er til stede på Bauma 2016.</p>Øystein Wiggen fra Veidekke distrikt spesialprosjekt i samtale med Tore Pedersen fra Doka.Arne Steen (f.h.), Tore Steen fra Steen Betongpuming sammen med Egil Bjørnstad fra Alpha Maskin.

Mange nordmenn til stede på Bauma

Bauma 2016 er nå for alvor kommet i gang, og folk har strømmet til messen. En rekke av de besøkende er nordmenn.

På Bauma 2013 var rundt 4.400 nordmenn registrert inn på messen, og Norge havnet da en 12. plass i antall besøkende.

I år forventer man at enda flere nordmenn skal komme til messen og München, og på den første dagen var det mange nordmenn å se rundt om på messen.

Blant dem var innkjøpsleder Marius Johannessen og innkjøpsleder anlegg Per-Erik Kjellesvik.

De hadde foreløpig ikke fått sett veldig mye av området da Byggeindustrien møtte dem på Dokas stand, men at det virket å være mye spennende å se nærmere på.

Også Øystein Wiggen fra Veidekke distrikt spesialprosjekt var til stede på messen, og så frem til hva bli vist frem av de mange utstillerne.

Bauma samler mange ulike interesser og type firmaer. Arne Steen og Tore Steen fra Steen Betongpumping hadde med seg flere av de ansatte på messen, og ulike typer betongutstyr var selvsagt aktuelt å se nærmere på. Også innen dette feltet er utbudet av leverandører stort.