<p>Husqvarna er til stede med en rekke produkter på Bauma.</p>Bent Rune Madslien (t.v.) og Per Hellstrøm med den nye fjernstyrte gulvsliperen, PG 680 RC.Gulvsliperen, PG 680 RC.Gulvsliperen har to motorer, der de tre mindre slipeskivene kan kjøres i motsatt retning av hovedskiven.Gulvsagen FS 7000 D.

Husqvarna til stede med hele produktrangen

Husqvarna er tungt til stede på Bauma 2016, med utstilling både ute og inne. De er spesielt stolte av å vise frem den nye gulvsliperen PG 680 RC.

Dette er den andre fjernstyrte gulvsliperen fra Husqvarna, og er lillebror til PG 820 RC som de lanserte i fjor.

Denne er da noe lettere å håndtere enn den større modellen, men likevel såpass stor at operatøren vil ha fordeler ved at den er fjernstyrt.

- Det er mindre fysisk krevende å benytte en fjernstyrt modell i forhold vanlige slipere. Den gir dessuten operatøren stor frihet noe som gjør den enkel å manøvrere, noe som igjen gir god produktivitet, forteller Bent Rune Madslien, daglig leder for Husqvarna i Norge.

Han tror dette blir volummodellen for de fjernstyrte betongsliperne fremover, og er spent på responsen i markedet etter lanseringen på Bauma.

- Fjernstyrte betongslipere er spesielt populært i Norden, legger salgsdirektør for Nord-Europa, Per Hellstrøm, til.

Gulvsliperen har to motorer, der de tre mindre slipeskivene kan kjøres i motsatt retning av hovedskiven.

- Dette gir maskinen en meget god effektivt, og man kan slipe store flater på kort tid. Den er også effektiv i hjørner og trange områder. Med en såpass høyeffektiv maskin, er det da også en stor fordel av den kan fjernstyres, legger Hellstrøm til.

Husqvarna satser stort på årets Bauma, og har en 300 kvadratmeter stor stand inne og en på 390 kvadratmeter ute.

- Stort sett hele rangen er til stede på messen, og vi kan dermed på en god måte vise frem hvilke produkter vi kan tilby, sier Madslien.

Det er også flere ande nyheter de kan vise til, som strømaggregat Power Pack 490, og gulvsagen FS 7000 D.

- Gulvsager blir stadig mer populære, og kommer nå med nye steg4-motorer. Disse er spesielt populære når man enkelt skal legge mindre rør samt ledninger. Med en slik sag slipper man graving, og sparer både mye tid og penger. Blant annet ser vi at dette blir mye brukt til fiberkabellegging, sier Hellstrøm og Madslien.

De kan fortelle markedet er bra om dagen.

- Norge hadde sitt beste år noen sinne i fjor, og det ser bra ut i år også. For mitt marked, Nord-Europa, har vi aldri hatt så bra salg som nå, legger Hellstrøm til.