<p>Salgssjef Paul Håkon Endresen og adm. dir. Helge Borud i Hymax kan glede seg over ny modell av bestselgeren HX145.</p>

Prikken over i’en for Hyundai

Hyundais bestselger i Norge har fått en skikkelig oppgradering.

15-tonns beltegraveren HX145 er Hyundai-beltegraveren Hymax selger desidert mest av i Norge.

- Dette har vært en kjempemaskin for oss, men den trengte en ny look og en generell oppgradering. Nå har den fått ny motor med AdBlyue og uten dieselpartikkelfilter og det har blitt en 2016-maskin også utseendemessig, sier Paul Håkon Endresen, salgssjef for Hyundai i Hymax.

Administrerende direktør Helge Borud i Hymax er også strålende fornøyd med den nye beltegraveren.

- Dette er prikken over i’en for en allerede veldig bra maskin. Vi får bra tilbakemeldinger på denne maskinen og vi føler den i aller høyeste grad matcher konkurrentene, sier han.

- Dette er en maskin vi burde selge mer av og det har vi ambisjoner om å gjøre, tilføyer Endresen.

Hyundai kommer til Bauma med 16 premieremaskiner. For Hymax er også den nye modellen av hjulgraveren HW140 viktig.

Den eksisterende 140-maskinen har vært fantastisk, men også den begynner å bli gammel. Nå er den oppgradert med blant annet ny motor og ny hytte, opplyser Endresen.

Helge Borud er optimistisk med tanke på å løfte Hyundai-salget i Norge.

- Vi har lagt opp et treårs løp for å booste Hyundai gradvis i Norge. Vi tar små steg, men det er progresjon og vi klarer målsettingene våre, sier han.

- Vi er på god gang. Dette handler om merkevarebygging og få navnet Hyundai til å klinge bra i det norske markedet, sier Endresen.

Han påpeker at Hyundai er i medvind i Europa.

Hyundai satser mye på det europeiske markedet. De selger som aldri før og bygger nå også nytt hovedkontor for Europa, opplyser han.