Senior rådgiver reklamasjon

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist24.04.2016

Til vår seksjon for Eiendomstjenester søker vi en ressurs med god kjennskap til byggebransjen, garantier, reklamasjoner og kontraktstandarder innenfor dette området. Seksjonen har mange og sammensatte oppgaver innenfor eiendomstjenester, blant annet: ansvar for fagsystemer, tegninger, forvaltning av kunstverk, brannvern, kontroll og mottak av FDV-dokumentasjon (forvaltning - drift og vedlikehold) og felleskravspesifikasjon (FKOK) med mere. Vi er i dag 17 ansatte i seksjonen.

I forbindelse med opprettelse av en ny gruppe for reklamasjoner søker vi nå en senior rådgiver. Gruppen vil bestå av 3 personer og får hovedansvaret for oppfølging av reklamasjoner etter at byggeprosjektene er ferdige og overtatt av eiendomsavdelingen. Gruppen vil også håndtere reklamasjoner på drifts og vedlikeholdsarbeider som utføres i egen avdeling. Bruk av reklamasjonsmodulen i vårt FDV-system, samt oppfølging av reklamasjoner og garantier inn mot våre samarbeidspartnere og leverandører.

Arbeidsoppgaver

  • Oppfølging av reklamasjoner
  • Oppfølging av garantier
  • Koordinering av bankgarantier
  • Oppfølging av reklamasjonsmodulen i FDV-systemet
  • Oppfølging av tilbakemeldinger i forbindelse med inngåtte avtaler

Kvalifikasjoner

Det legges vekt på personlige egenskaper. Du tar initiativ og gjennomfører, samtidig som du kommuniserer klart og tydelig - både skriftlig og muntlig. At du er strukturert er en forutsetning, og du har svært god kjennskap til byggebransjen med erfaring som rådgiver, ingeniør eller tilsvarende. Stillingen krever også gode IKT-kunnskaper og kjennskap til relevante kontrakter og standarder. Du har relevant høyere utdannelse, ingeniør eller tilsvarende. Lang relevant erfaring kan kompenser for manglende formalkompetanse.

Utdanning

  • Høyskole/Universitet
  • Naturvitenskaplige fag, håndverksfag og tekniske fag

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • I Undervisningsbygg vil du kunne utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Vi sitter i moderne og trivelige lokaler sentralt på Helsfyr med kantine og eget trimrom og garderobe.
  • Lønn etter avtale
  • Søknader håndteres av Badenoch & Clark på vegne av Undervisningsbygg.
  • Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Søk på stillingen her

Kontaktinfo: Runar Berget, Seksjonsleder 400 19 997


Vis flere stillinger: