Vil du prosjektere, bygge eller drifte vegnettet i Møre og Romsdal?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde, Ålesund, Åndalsnes
Søknadsfrist24.04.2016

Vegseksjonen Møre og Romsdal har ansvar for utbygging, drift og vedlikehold av om lag 3600 km riks- og fylkesveger i fylket. Seksjonen har til sammen 48 medarbeidere, fordelt på kontorer i Molde, Åndalsnes og Ålesund. Seksjonen er prosjektorganisert med prosjektledere for både utbygging og drift/vedlikehold, og tilbyr et sterkt fagmiljø og spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vegseksjonen har nå syv ledige stillinger:

- To stillinger som kontrollingeniør for drift og vedlikehold for indre Romsdal: Du skal bistå byggeleder i oppfølging av drifts- og vedlikeholdskontraktene. Det vil i hovedsak innebære kontroll av utført arbeid av entreprenørene, bistand i utarbeiding av SHA-planer, kontrollplaner og konkurransegrunnlag. Du vil også utføre noen byggelederoppgaver, som gjennomføring av byggemøter. Kontorsted for stillingene er Åndalsnes eller Molde.

- Byggeleder drift og vedlikehold for Indre Nordmøre: Dine hovedoppgaver er planlegging av drift- og vedlikeholdstiltak, utarbeidelse av konkurransegrunnlag, innhenting av tilbud og inngåelse av kontrakter. Du skal også rapportere på fremdrift og økonomi til prosjektleder, og være ansvarlig for gjennomføring av byggemøter. Du er HMS-koordinator for dine prosjekt. Kontorsted for stillinga er Molde.

- Kontrollingeniør utbygging for Nordmøre og Romsdal: Du skal bistå byggeleder med å følge opp utbyggingsprosjekt på både fylkes- og riksveg. Det vil i hovedsak innebære kontroll av utført arbeid gjort av entreprenørene, bistand i utarbeiding av SHA-planer, kontrollplaner og konkurransegrunnlag. Du vil delta på byggemøter og bistå i oppfølging av HMS på prosjektene. Kontorsted for stillinga er Molde.

- Byggeleder utbygging for Nordmøre og Romsdal: Du vil få ansvar for vegprosjektene helt fra avsluttet prosjekteringsfase til ferdigbefaring med entreprenøren. Det innebærer at du skal lage deler av kontraktsgrunnlaget, gjennomføre tilbudsbehandling med påfølgende kontraktsinngåelse med entreprenør, og rapportere på kvalitet, framdrift og økonomi i utførelsesfasen. Du skal også være ansvarlig for kontraktsoppfølging og byggemøter, og du vil være HMS-koordinator for dine prosjekt. Kontorsted for stillinga er Molde.

- Byggeleder betongrehabilitering: Du vil ha betongrehabilitering av brukonstruksjoner som din hovedoppgave. Du vil få ansvar for brurehabiliteringen, helt fra avsluttet prosjekteringsfase til ferdigbefaring med entreprenøren. Det innebærer at du skal lage deler av kontraktsgrunnlaget, gjennomføre tilbudsbehandling med påfølgende kontraktsinngåelse med entreprenør, og rapportere på kvalitet, framdrift og økonomi i utførelsesfasen. Du skal også være ansvarlig for kontraktsoppfølging og byggemøter, og du vil være HMS-koordinator for dine prosjekt. Kontorsted for stillinga er Molde.

- Prosjekteringsleder: Som prosjekteringsleder vil ditt arbeid variere fra selvstendig prosjektering til kontrahering og styring av konsulenter. Du vil ha ansvar for utarbeidelse av byggeplaner og tekniske beskrivelser. Det innebærer i hovedsak å bestille prosjekteringsarbeid, styre tverrfaglige prosjektgrupper og følge opp konsulentene frem til ferdig kontraktsgrunnlag. Kontorsted for stillinga er Ålesund.

Hvem er du?

- For alle stillingene krever vi minimum treårig relevant ingeniørutdanning eller lignende fra universitet eller høgskole.

- For stillingene som byggeleder/kontrollingeniør for utbygging eller drift og vedlikehold er det en fordel at du har tatt veg- eller anleggsfag. Det er ønskelig at du har relevant veg-/anleggserfaring, men nyutdannede oppfordres til å søke som kontrollingeniør.

- For stillingen som byggeleder for betongrehabilitering er det en fordel at du har fagkombinasjoner i betong. Du må ha solid erfaring fra rehabilitering, eventuelt bygging, av betongkonstruksjoner.

- For stillingen som prosjekteringsleder må du ha erfaring fra prosjektering av bygg-/veg-/anleggsprosjekter.

- For alle stillingene vil personlig egnethet bli spesielt vektlagt. Du er resultatorientert, arbeider strukturert og kommuniserer godt. Du trives både med å jobbe selvstendig og som del av et team, og er dyktig med dataverktøy.

- Fordi du må ferdes til og fra våre prosjekt med bil, er det nødvendig med førerkort klasse B for alle stillingene.

- Husk å oppgi i søknaden hvilken stilling du søker på, og du om eventuelt søker på flere av dem.

- Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Hva tilbyr vi?
Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Annet
Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt kopier tas med til et eventuelt intervju.

SØK HER

Har du spørsmål om de ulike stillingene kan følgende personer kontaktes:

- Prosjektleder Roar Vikhagen, mobil 91714326, for stillingene som kontrollingeniør og byggeleder drift og vedlikehold.

- Prosjektleder Jan Gunnar Simonhjell, mobil 97552334, for stillingene som kontrollingeniør og byggeleder utbygging samt byggeleder betongrehabilitering.

- Prosjektleder Torbjørn Vatnehol, mobil 97714119, for stillingen som prosjekteringsleder.

- Eventuelt for alle stillingene, seksjonsleder Torgeir Bye, mobil 90737873.