General Manager til Cosentino Norge og Island

Cosentino Norway AS er en underavdeling av Cosentino SA, en verdensleder innen kvartskompositt og annen naturstein. Dette er et globalt foretak og har distribusjon i mer enn 50 land rundt om i verden. Våre kontorer er å finne i Spania (HQ), England, Tyskland, Nederland, Frankrike, Sverige, Norge, Portugal, Italia, Belgia, USA og Brasil m.fl. Cosentino Gruppen har salg for ca. 750 mill. Euro og har 3400 ansatte på verdensbasis.
Les mer på: www.cosentinogroup.net www.silestone.com og www.dekton.com

FirmaExperis for Cosentino Norway
FylkeOslo
Søknadsfrist26.04.2016

Arbeidsbeskrivelse
Som General Manager kommer du til å svare for virksomheten i Norge og Island og drive disse markedene fremover. I rollen inngår å identifisere og vurdere forretningsmuligheter og du setter strategier for vårt salgsarbeid og følger strukturert opp og vurderer virksomheten kontinuerlig.

Videre inngår det i din rolle å ha kontroll med at lager, logistikk og administrasjon ved vårt senter fungerer godt, samt at våre kunder får rett produkter i rett tid, levert med høy kvalitet. Våre kunder er kjøkkenforretninger, steinhuggere, men også byggeforetak, arkitekter eiendomsutviklere og lignende virksomheter.

Du har som ansvarlig for driften i Norge og Island også personalansvar og skal også lede og inspirere ditt team på 12 medarbeidere, heriblant salgsapparat, administrasjon og logistikkavdeling.
Den vi leter etter har en iver etter å hjelpe våre kunder og kan gjennom besøk og håndtering av nøkkelkunder, inspisere og veilede sine kolleger. Du forventes å ha et 50-talls reisedøgn per år til Spania (HQ), Island, Sverige og i Norge. Du vil jobbe i en skandinavisk organisasjon og inngår i ledergruppen. Du rapporterer til Area Director Scandinavia i Sverige og utgår fra vårt varehus i Vestby.

Hvem er du?
Vi søker deg som er erfaren og operativ salgssjef de siste 3-5 årene, og som er klar for å ta nye steg mot økt ansvar. Den vi søker etter er sulten, resultatorientert og motiveres av å utvikle kunder og kolleger.

Annet som er viktig for oss er at du er businessorientert, handlekraftig og dyktig på å engasjere ditt team. Da vi befinner oss i en meget ekspansiv fase med sterk tilvekst, kreves det at du er vant til å håndtere forandringer og trives i et dynamisk miljø.

Videre ser vi gjerne at du er byggteknisk interessert og har erfaring fra ide- og prosjektsalg. Det er ikke et krav, men det er sterkt ønskelig at du har erfaring innen noen av følgende; sten-, innredning, kjøkken og/eller byggebransjen. Du har gode kunnskaper med Microsoft Office og språkmessig sterk i engelsk muntlig og skriftlig.
Om du behersker spansk er dette en fordel, men ikke et krav.

Vi tror du bor i nærheten av Oslo.

Hva kan vi tilby deg?
Du tilbys en spennende tjeneste i et verdensledende familieforetak som kjennetegnes av engasjement og ambisjoner. Cosentino arbeider med siktet innstilt mot fremtiden og har et eget forskning og utviklingssenter. I vårt skandinaviske team blir du en del av et offensivt og kundefokusert team som preges av dynamikk og hurtige beslutninger.

Kontaktperson
Gjennom denne rekruteringen samarbeider vi med Experis ManpowerGroup i Sverige.
Du søker på stillingen på å sende mail som merkes med Consentino og ditt navn til rekrutteringskonsulent Tina Rydh på tina.rydh@se.experis.com
Søknadsfrist 26.April. Vi tar kun i mot søknader pr mail. Har du spørsmål om stillingen, vennligst send mail til rekrutteringskonsulent Tina Rydh på tina.rydh@se.experis.com, alternativt tlf: +46 730 77 49 70

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: