Sivilingeniør konstruksjonsteknikk

Betonmast Selvaagbygg er blant landets mest erfarne bolig-entreprenører. Vi har produksjon og prosjektering i samme hus, og utvikler og bygger i dag flere store og spennende boligprosjekter i Oslo og omegn. Omsetningen for 2014 var på 786 MNOK. Selskapet har en stor grad av egne håndverkere, og har til sammen rundt 200 medarbeidere.

Betonmast er et solid entreprenørkonsern i sterk vekst. Forventet omsetning for 2015 er 4 MRD NOK. Konsernet har rundt 900 medarbeidere i 15 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaBetonmast Selvaagbygg
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2016

Betonmast Selvaagbygg har flere store og spennende boligprosjekter i Oslo-området. Vi har om lag 1400 boliger i en fase fra utvikling til og med produksjon, og vil nå styrke vår kompetanse og kapasitet.

Om stillingen

Som sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk i Betonmast Selvaagbygg vil du arbeide med beregninger, dimensjonering og konstruksjonstegninger. Du vil inngå i tverrfaglige prosjekteringsteam med interne og eksterne ressurser og samarbeide tett med entreprenør.

Om deg

Du er utdannet sivilingeniør med spesialisering innen konstruksjonsteknikk, og du har minimum 10 års relevant erfaring. Som person er du initiativrik og kommunikativ, og du trives med å arbeide både i team og individuelt. Vi ønsker at du bidrar aktivt til å videreutvikle vår faglige kompetanse og vårt gode arbeidsmiljø.

Mer informasjon

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Les mer og last opp skriftlig søknad med CV via compass.no innen 30. april.

Vis flere stillinger: