Riktig med en gang Tour 2016

StedLillestrøm, Norge
ArrangørGrønn Byggallianse, Enova, Norsk Eiendom, Green Building Council, bygg21, Standard.no og Integra
Fra02.06.2016
Til02.06.2016
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 16.00

Touren er et landsdekkende konferansekonsept for private og offentlige eiendomsselskaper, driftsselskaper, deres rådgivere og leverandører av bygningsautomatisering og tekniske installasjoner.

«Riktig med en gang Tour 2016» ønsker å bidra til åpen dialog og mer læring med og mellom partene i byggesaker. Ditt bidrag under konferansen vil danne grunnlaget for forbedring i bransjen. Bærekraftige og miljøvennlige tekniske løsninger i Yrkesbygg Dette vil vi i oppnå i nybygg og rehabiliteringsprosjekter gjennom riktig prosjektering, gjennomføring og drift. Konferansen favner bredt og vektlegger spesielt hvordan gjøre lønnsomme og bærekraftige valg med de tekniske bygningsinstallasjonene. Programmet og gjennomføringsmodellen vil bli spesielt tilrettelagt for mest mulig læring, mye dialog, mer inspirasjon og aktivt bidrag fra deltagerne.

Etter konferansen blir det påfølgende sosial sammenkomst. Målet er at deltagerne etter konferansen drar hjem litt mer begeistret og med en klar plan «for neste mandag».
Program og påmelding