Kommunikasjonsrådgiver

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC
FylkeOslo
Søknadsfrist17.04.2016

NCC i Norge styrker kommunikasjonen og søker etter en solid kommunikatør. Personen vil inngå i et nordisk kommunikasjonsteam i et konsern med høye ambisjoner om å fornye bransjen og tilby våre kunder de beste bærekraftige løsningene.


Din rolle

Som Kommunikasjonsrådgiver vil du være redaktør for NCCs digitale kanaler og social media manager. Du vil drive aktiv kommunikasjonsrådgiving til alle NCCs forretningsområder i Norge, samt markedskommunikasjon og generelt kommunikasjonsarbeid. Du vil involveres i mange oppgaver og må kunne håndtere «flere baller i luften», ta initiativ og ha evnen til å drive prosjekter i mål.

Du vil jobbe tett sammen med de andre i den norske kommunikasjonsavdelingen og med resten av vår nordiske organisasjon. Kontorplass vil være på Brynseng i Oslo, men det må påberegnes noe reiseaktivitet i Norden. Som deltaker i vårt nordiske kommunikasjonsteam får du gode muligheter til å vokse og selv skape en engasjerende og utviklende arbeidsdag. Våre verdier ærlighet, respekt, tillit og skaperevne står sentralt i måten vi samhandler i konsernet.


Dine kvalifikasjoner og kompetanse

Som kommunikasjonsrådgiver vil du være en etterspurt ressurs. Du er imøtekommende, fremoverlent og nytenkende, med gode evner til relasjonsbygging både internt i NCC og til våre kunder og samarbeidspartnere. Det er viktig at du identifiserer deg med NCCs verdigrunnlag.

Som egnet kandidat bør du ha:

  • 5-10 års erfaring med kommunikasjonsrådgivning
  • relevant høyere utdanning innen kommunikasjon, PR eller markedskommunikasjon
  • erfaring med rollen som web-redaktør, og erfaring med Episerver er en fordel
  • god kjennskap til sosiale medier
  • film/foto-kompetanse er en fordel
  • utmerkede språkkunnskaper (norsk og engelsk), både muntlig og skriftlig


Vi tilbyr

Vår nye kollega blir en del av en dynamisk organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et selskap som etterstreber å være i forkant av vår bransje, og være en del av et team med engasjerte kollegaer. Stillingen gir stor frihet og ansvar, og en hverdag i et internasjonalt miljø som både er spennende, variert og utfordrende.


Ytterligere informasjon

Er du interessert i å vite mer om rollen som kommunikasjonsrådgiver? Ta gjerne kontakt med Tor Heimdahl, Head of Communication Operations Norway – tlf. +47 951 30 693 / e-post: tor.heimdahl@ncc.no

Registrer din søknad og CV i vårt søknadssystem innen søknadsfristen 17. april 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk stilling

Vis flere stillinger: