Økonomidirektør

Icopal as er en av Norges største byggevareleverandører. Vi er landets største leverandør av takprodukter og blant de ledende innen vind- og fuktsperrer, takrennesystemer, radonbeskyttelse og elementpiper. Icopal har også landsdekkende takentreprenørvirksomhet under navnet IcopalTak as. Samlet er vi ca. 350 ansatte. Selskapet er en del av det internasjonale Icopalkonsernet som er verdens ledende produsent av produkter til tak og fuktbeskyttelse.

FirmaIcopal
FylkeAkershus
StedFjellhamar
Søknadsfrist01.05.2016

Icopal søker nå en ny økonomidirektør. Stillingen inngår i konsernets ledergruppe og rapporterer til administrerende direktør i Icopal AS.

Arbeidsoppgaver

Økonomidirektøren har i tillegg til økonomi og regnskap også ansvar for IT. Avdelingen har 10 ansatte, hvorav 4 direkte rapporterende, og leverer interne tjenester til to holdingsselskaper og fem driftsselskaper.

Ønskede kvalifikasjoner

Du har omfattende erfaring med ledelse av større økonomifunksjon, gjerne fra prosjektbasert virksomhet. Arbeid med ulike økonomiske analyser, interne forbedringsprosjekter, lønnsomhetsutvikling og strategiarbeid sammen med ledergruppen er sentrale områder i rollen som økonomidirektør.

Personlige egenskaper

Du er resultat- og løsningsorientert med gode kommunikasjonsevner, er initiativrik og evner å sette deg over ditt ansvarsområde med et helhetlig og mulighetsorientert tankesett. Utpregede samarbeidsevner, både med den samlede norske virksomheten og med Icopal Group, er viktig for å lykkes i stillingen.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten tilbys det en spennende og utfordrende stilling i et internasjonalt tilknyttet konsern med både faglige og personlige utviklingsmuligheter. Miljøet beskrives som harmonisk, med stor takhøyde og preges av kompetente medarbeidere og uhøytidelig profesjonalitet.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med FinancePeople ved Ulrik Langabø på tlf. 930 05 357 / ulrik.langabo@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: