Per Ivar Harila

Tettpakket program på Byggtorgets messe

Byggtorgetkjeden arrangerte sin årlige messe denne uken på Hell. De aller fleste medlemmene var på plass, i tillegg til Byggtorgets viktigste leverandører.  

Byggtorget har tradisjon for å invitere alle medlemsbedrifter til et møte med de viktigste leverandørene til Byggtorget. I år skjedde dette på Hell i Trøndelag, for øvrig for fjerde år på rad. Det var rift om plassene blant leverandørene.

- Vi har hatt svært spennende dager. Programmet har vært tettpakket, og det at så mange velger å delta setter vi selvsagt stor pris på, sier administrerende direktør Per Ivar Harila i Byggtorget.

Opplegget startet torsdag med fagdag. Fagdagen hadde blant annet fokus på omleggingen av Byggtorgetskolen.

- Vi har hatt stor suksess med vår Byggtorgetskole som vi startet opp i 2013. Nå legger vi denne om, og forbedrer denne vesentlig. Medlemmene har respondert svært positivt på dette initiativet. Gjennom helgen har de fleste ansatte i Byggtorgetkjeden blitt påmeldt skolen. Skolens største styrke er at den kan rulles ut til alle samtidig, i sin nettbaserte form, sier Harila.

Fredag og lørdag var det messe i Stjørdalshallen, med 37 leverandører på plass.

- Leverandørene har gjort en god jobb med planlegging av sine stands, og mange medlemmer skrøt av kvaliteten på dette opplegget, sier Harila.

I tillegg til godt faglig program ble det også tid for felles opplevelser.