Rune Andersstuen er ansatt som ny distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Follo og Østfold etter Per-Inge Heen.

Lederskifte i Veidekke Entreprenør Follo/Østfold

Rune Andersstuen tar første april over som distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Follo og Østfold etter Per-Inge Heen. 

Andersstuen (46) kommer fra stillingen som avdelingsleder for Veidekke Entreprenør i Oslo.

Rune Andersstuen er opprinnelig fra Dokka, men har de senere årene vårt bosatt i Oslo. Han begynte i Veidekke som tømrerlærling i 1989, tok videreutdannelse ved Teknisk Fagskole i Gjøvik og Ingeniørskolen i Grimstad. Andersstuens omfattende karriere i Veidekke fortsatte etter dette i Oslo som formann, driftsleder, anleggsleder, prosjektleder, prosjektutvikler og avdelingsleder før han nå blir distriktsleder.

- Jeg er glad for at Rune Andersstuen har takket ja til å bli distriktsleder ved vårt kontor på Ås. Han har gjort en unik karriere i Veidekke, og med sin omfattende kompetanse og gode egenskaper har Rune de beste forutsetninger for å lykkes med å lede Veidekkes byggevirksomhet i Follo og Østfold. Samtidig er jeg svært takknemlig for den gode jobben Per-Inge Heen har gjort som distriktsleder i hele 16 år. Han har bygget opp en dyktig organisasjon og levert solide resultater i lang tid. Nå ser vi frem til å få glede av hans kunnskaper på andre områder i Veidekke, sier regiondirektør Magnar Huse i Veidekke Entreprenør.

Per-Inge Heen (61) har vært ansatt i Veidekke i 29 år, og han har vært distriktsleder siden 1999. Heen hadde et ønske om nye utfordringer, og skal inn i en rolle der han blant annet skal jobbe med forretningsutvikling lokalt og regionalt på Østlandet.