Prosjektleder med potensiale for å bli daglig leder

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis for Panelbygg
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist11.04.2016

Siden etableringen i 1997 har vår kunde Panelbygg vært en stor entreprenør innenfor funksjonelle lager- og produksjonsbygg til fiskerisektoren i hele Norge.
I dag er virksomheten også rettet mot dagligvarebransjen hvor de i de senere år har ferdigstilt en rekke nye butikker til de fleste aktørene i denne bransjen. Panelbygg omsetter for ca 80 mill NOK i året

Experis søker nå etter en prosjektleder for Panelbygg. I denne rollen er du beredt til å ta et ansvar for både prosjekt og med å bidra til driften av selskapet. Du trives både på byggeplassen og på kontoret.

Hvem er du
Du er en strukturert og forretningsorientert prosjektleder med høyere utdanning innen byggfag og relevant prosjektledererfaring. Du vet at gode resultater oppnås gjennom en kombinasjon av effektive arbeidsmetoder, hardt arbeid, og gode relasjoner med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere. Er du i tillegg trygg på deg selv og lite selvhøytidelig er vi overbevist om at du vil trives og lykkes i stillingen.

Hva kan vi tilby deg
Panelbyggs betingelser er konkurransedyktige og som prosjektleder vil du få tilbud om eierposisjoner i selskapet. Noe reisevirksomhet må påregnes i stillingen.

Interessert, men vil vite mer?
da er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringstådgiver Kristian Aarsnes Abrahamsen på tlf 9136799 eller kristian.aarsnes.abrahamsen@no.experis.com

Du kan også lese mer om panelbygg på: http://www.panelbygg.no/

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: