Bedriftene Kvernmo AS og Mikael Wik AS ønskes velkommen til Norgeshus som de siste signerte forhandlerne. Fra venstre: Henrik Østerlie fra Norgeshus, Mikael Wik fra Mikael Wik AS, Benn Asgeir Båtvik fra Norgeshus og Oddfrid Kvernmo fra Kvernmo AS.

Medlemsvekst i Norgeshus

Boligkjeden Norgeshus har fått 10 nye medlemmer i årets tre første måneder.

De nye forhandlerne som er blitt ønsket velkommen inn i Norgeshusfamilien er: Børsa Bygg AS, Mesterkutt AS, Ø Bygg AS, Tinde Bolig AS, Mikael Wik AS, KV-Bygg AS, Lokreim Bygg og Betong AS, Bygg Smart AS, Kvernmo AS og Tinde Bygg AS som en samarbeidspartner. Totalt forventes de å tilføre en omsette for ca. 380 millioner kroner i 2016.

Markedssjef Benn Asgeir Båtvik i Norgeshus trives som attraktiv.

– Jeg gleder meg til samarbeidet og forventer gode vekstmuligheter for de nye medlemmene. Stadig flere forhandlere tar i bruk alle hjelpemidlene og verktøyene som finnes i kjeden. De får dermed fullt utbytte av stordriftsfordelene ved å være med i Norgeshus og oppnår gode resultater. Jeg synes det er svært inspirerende å samarbeide med slike forhandlere, sier han i en pressemelding fra boligkjeden.

Båtvik tror det er flere grunner til den store interessen. Selv fremhever han tilbakemeldingene om at kjedekonseptet er komplett.