I hele april og mai kan du teste dine kunnskaper om blomster, hage og uterom i hage.no's daglige quiz - blant annet om orkidefamilien. Arkivfoto: Svanhild Blakstad

Bli med på hagequiz og vinn flotte premier

Det er duket for hage.no's tradisjonsrike hagequiz, med ett spørsmål hver dag frem til 31. mai.

HOVEDPREMIE: Du kan vinne denne flotte plantekassen i stål fra BEDD ved å delta i hage.no's hagequiz.

Quizen er både morsom og lærerik, og er du heldig kan du være en av dem som trekkes som vinner.

Delta i quizen her.

Alle som deltar og svarer riktig er med i konkurransen om fine premier: Hageredskap, hagehansker, blomsterpotter i tekstil og spennende frøpakker er blant det du kan vinne. Hver dag trekker vi ut en LED lommelykt eller en grillvott fra hage.no, og hver uke kåres en ukevinner.

Til slutt trekker vi en hovedvinner som får en flott norskdesignet plantekasse i stål fra BEDD til en verdi av 2500 kroner. BEDD er et modulbasert system, og årets nyhet er en selvstendig kasse i sort lakk, med målene 60 x 60 cm og 40 cm høyde. Det gir god jorddybde selv for busker og små trær. Den rustfrie og frostsikre kassen leveres med drenerende bunnplate og hjul og kan stå ute hele året. Kassen har en verdi på 2500 kroner.

Lag din egen blomstereng

FRØ: Lag din egen blomstereng med norske blomster som biene elsker.

Kunne du tenke deg en god gammeldags blomstereng, med massevis av blomster som biene elsker? Nordic Garden har en frøblanding med bievennlige blomster, og her har vi hele fem premier som vi deler ut i hagequizen.

Herlige frøpakker med både blomstrende og spiselige saker fra Garden Living. Foto: Svanhild Blakstad

Frøpakker
Nettbutikken Garden Living har satt sammen fem frøpakker som quizdeltakerne kan vinne. Disse består av to pakker med blomstrende ting og to spiselige saker. Det er litt forskjellig i alle, slik at det blir mest mulig aktivitet i bedet eller krukkene.

Plantekasser i tekstil
Fra Nelson Garden kan du vinne flotte og praktiske plantekasser i plantekasser i tekstil eller underlag til å sitte på når du jobber i hagen.

Følg med på hage.no i dagene fremover og bli en hage quizmaster. Lykke til!

Praktiske, sammenleggbare plantekasser i tekstil i ulike størrelser er blant ukespremiene i årets hagequiz.